XS
SM
MD
LG
02.07.2013 Vinko Janković

"Sombor 2013": Aqva Vineri održali lekciju Amazonu, petarda na meču SC Soko - VIP

Trećeg dana turnira u malom fudbalu "Sombor 2013", odigrano je pet utakmica, a svaka je na svoj način bila interesantna i zanimljiva.U prva tri meča viđeno je šest ekipa iz konkurencije veterana, a takmičarski dan je počeo remijem između ekipe Zatvor-

Sombor i Rigel iz Apatina u okviru grupe "F",a rezultat je bio 3:3 . Druga i treća utakmica bile su iz grupe "E", a u prvom susretu MMV Alati su porazili APA Futsal sa 4:0. ,a u utakmici iste grupe SC Soko je peticom obeležio svoj debi na turniru porazivši VIP sa 5:0. U konkurenciji seniora, u okviru grupe "A" BIBOP je nakon uzbudljive završnice meča golom Milana Petreša , nakon izigrane akcije, savladao KMF Sombor sa 2:1.U poluvremenu ovoga susreta rezultat je bio 1:1. Najintersantnija utakmica ove večeri je bio susret između ekipa Amazon i Aqva Viner. Amazon je slovio za blagog favorita u ovome meču, međutim igrači Aqva Vinera nisu tako razmišljali i posle prvoga dela su vodili sa 1:0. golom Joke. U nastavku susreta Repić je povećao prednost na 2:0, a nekoliko minuta kasnije Kovačević je smanjio vođstvo na 2:1. Drugim golom Joke Vinersi povećavaju na 3:1,ali Vidaković, koji je preuzeo golmanski dres i stao među stative i često odlazio u napad, smanjuje na 3:2, i samo minut kasnije pravi kobnu grešku koju Miljić kažnjava golom za konačnih 4:2 . Turnir se nastavlja utakmicama drugog kola i predstoji nekoliko mečeva koji privlače pažnju gledalaca. U prvom redu to je susret Alekse Šantića i Kaje Plus iz grupe "C" u kojoj je još neizvestan susret ZZ Ravangrada i APA Futsala.

Na slici ekipa VIP iz Sombora koja je poražena u prvom kolu od SC Soko sa 5:0 i momenat iz utakmice Amazon i Aqva Viner (2:4), kada Repić postiže gol za vođstvo njegove ekipe od 2:0.