XS
SM
MD
LG
23.06.2013 Miroslav Todorović

Završen turnir "Lučani 2013" - trofej ekipi Rex Trans

Nakon devet dana takmičenja i 31.odigrane utakmice(jedan meč je registrovan službenim rezultatom),okončan je turnir u malom fudbalu „Lučani 2013“. Ukupno je učestvovalo 16 ekipa iz Lučana, Čačka, Požege, Arilja i Kosjerića, koje su pokazale zavidan nivo kvaliteta. Prve tri pozicije zauzeli su : Rex Trans (Arilje), Miokovci (Miokovci) i Kafe Kafe Menjačnica AS (Lučani). Sastav Rex Transa, predvođen reprezentativcem Srbije u futsalu,Vidanom Bojovićem,zasluženo je osvojio turnir i nagradu od 120 000 dinara. Prvoplasirani tim nije izgubio nijedan susret,nije igrao nerešeno i primio je svega jedan pogodak,što dovoljno govori o kvalitetu.Četvrtfinalni duel u dresu Rex Transa odigrao je i Predrag Rajić,bivši član selekcije zemlje.

Pobednik turnira „Lučani 2013“ – Rex Trans (Arilje)

Drugoplasirani tim Miokovaca poklekao je u finalu,gde je ubedljivo nadigran rezultatom 5-0,mada je poluvreme završeno bez golova.Pre finala,Miokovci su uknjižili 4 trijumfa i jedan remi,pa su se zasluženo našli u završnom meču takmičenja.Drugoplasirani je nagrađen sa 50 000 dinara.

 

Druga pozicija – Miokovci

Susret za treće mesto,pripao je ekipi Kafe Kafe Menjačnica AS koja je savladala Mystic sa 3-0.Njima je uručena nagrada u iznosu od 30 000 dinara.

 

Treće mesto – Kafe Kafe Menjačnica AS

Osim novčanih,tri prvoplasirane ekipe nagrađene su peharima i diplomama.Nagrađeni su i najbolji strelac,golman i igrač,takođe peharima i diplomama.Za najboljeg igrača turnira proglašen je Bjelić Darko(Miokovci).Epitet najboljeg golmana poneo je Čabarkapa Bojan(Kafe Kafe Menjačnica AS),dok je najuspešniji strelac bio Đurović Miloš(Autoprevoz Perišić).Diplomu za fer-plej dobila je ekipa „Deca radnika Namenske“,najmlađi tim takmičenja.Sve mečeve sudili su Bojović Ivan iz Lučana i Marković Marko iz Guče.Generalni pokrovitelj turnira bilo je preduzeće MB „Namenska“ AD iz Lučana.Tokom takmičenja publika je imala prilike da vidi mnoge majstore malog fudbala i uživa u njihovim potezima.

 

Ljubitelji „petoparca“

 

Rezultati četvrtfinala :

1.Autoprevoz Perišić – Mystic 4 : 4,penalima 2 : 3

2.Rex Trans – Mesara Marić 3 : 0

3.Kafe Kafe Menjačnica AS – Naš Stan 1 : 0

4.Miokovci – Ila promet 4 : 1

Polufinale :

1.Mystic – Rex Trans 0 : 5

2.Kafe Kafe Menjačnica AS – Miokovci 0 : 1

Meč za treće mesto :

1.Mystic – Kafe Kafe Menjačnica AS 0 : 3

Finale :

1.Rex Trans – Miokovci 5 : 0

Konačan plasman ekipa : 1.Rex Trans(Arilje) 2.Miokovci (Miokovci) 3.Kafe Kafe Menjačnica AS (Lučani) 4.Mystic (Lučani) 5.Autoprevoz Perišić (Kosjerić) 6.Naš Stan (Lučani) 7.Ila promet (Čačak) 8.Mesara Marić (Kosjerić) 9.Dar kafa (Požega) 10.SZPR Dedinac (Lučani) 11.FK Mladost Atenica (Čačak) 12.Izgubljeno jagnje (Lučani) 13.Arilje (Arilje) 14.MB Namenska (Lučani) 15.Maxima (Lučani) 16.Deca radnika Namenske (Lučani).