XS
SM
MD
LG

Utakmica veterana: Partizan gostovao u Vojlovicu

Fudbaleri Mladosti (V) i Partizana

U Vojlovicu posle pet godina ponovo su gostovali veterani Partizana, a pred početak utakmice Muhamed Cimirotić i Goran Kadenić razmenili su zastavice klubova. U lepoj fudbalskoj atmosferi sa dosta lepih poteza fudbaleri Partizana pokazali su više i na na kraju zasluženo pobedili. Posle sedam minuta igre domaći igrač je napravio prekršaj u svom šesnaestercu nad Žunićem, a Željko Radojičić je savladao golmana Stevana Hržinu za vođstvo. U 28. minutu posle dosuđenog indirektnog udarca u šesnaestercu gostiju, posle izvedenog udarca Mladenović je postigao izjednačujući pogodak kada je savladao golmana Budišu. Nekoliko minuta kasnije jedan od najiskusnijih na terenu Branko Smiljanić je sa distance šutirao i pogodio stativu golmana Hržine.

U drugom poluvremenu fudbaleri crno-belih dolaze ponovo u vođstvo drugim golom Radojičića i to je bio konačanrezultatovog duela. Do kraja meča nije bilo promene rezultata i veterani Partizana zabeležili su još jednu pobedu na svom igranju na terenima Srbije. Po završetku utakmice nastavljeno je druženje u ,,trećem poluvremenu’’ koje je uprava Mladosti na najlepši način organizovala na svom stadionu u klupskom restoranu.

Utakmica veterana: Mladost (V) - Partizan 1:2 (1:1)

Vojlovica. Gledalaca: 100. Sudija: Ivan Piščević (Starčevo). Strelci: Mladenović u 28 za Mladost, Radojičić 7 iz penala i 49 minuti za Partizan.

MLADOST (V): Hržina, Mladenović, Šiljković, Živkov, Vila, Bulatović, Čančarević, D.Halabrin, Popov, Veljanovski, Špišjak. Igrali su još: Zdihan, Pandurov, Žeželj.

PARTIZAN: Budiša, Andrić, Đurić, Žunić, Pavlović, Babeu, Savić, Smiljanić, Radojičić, Marković, Gajić. Itrao još; Kalenić.

Goran Kadenić i Muhamed Cimirotić