XS
SM
MD
LG

Vladimir Savić i dalje na čelu Sportskog saveza Trstenik

Vladimir Savić i dalje na čelu Sportskog Saveza Trstenik,foto D.Ivanović

Na održanoj redovnoj sednici Skupštine Sportskog saveza Trstenik, jednoglasnom odlukom 17 prisutnih delegata, data je podrška dosadašnjem predsedniku Vladimiru Saviću, da ponovo u četvorogodišnjem mandatu bude na čerlu Sportskog saveza Trstenik. U radu ove sednice učestvovao je i član Opštinskog veća Opštine Trstenik Ivan Simić, koji je zadužen za oblast sporta i omladine.

"’Najpre da se zahvaljujem svim delegatima, koji su mi dali punu podršku da i dalje budem predsednik Sportskog saveza. U narednom periodu nastavljamo da radimo u interesu sporta i sportskih klubova na području trsteničke opštine. Pre svega to se odnosi na školski sport poštujući statut Sportskog saveza Srbije. Jedan od naših ciljeva je da u saradnji sa našim većnikom Ivanom Simićem i direktorom Sportskog centra Trstenik Nenadom Smiljkovićem, radimo na uređenju sportske infrastrukture. Poznato je da u našoj opštini postoji veliki broj klubova i da je potrebno raditi na izgradnji sportskih terena i objekata, da klubovi mogu normalno da sprovode treninge i da uspešno učestvuju na takmičenjima. Posle pandemije korona virusa hrabro smo krenuli u ostvarivanje svojih postavljenih ciljeva. U saradnji sa Sportskim savezom Srbije u sa Ministarstvom sporta uspešno realizujemo četiri projekta. Tu realizaciju ćemo pojačati u narednom periodu", rekao nam je Vladimir Savić novi-stari predsednik Sportskog saveza Trstenik.

Za novog potpredsednika Sportskog saveza Trstenik izabran je Goran Bošković, a na narednoj sednici biće izabran novi Upravni odbor i generalni sekreatar Sportskog saveza Trstenik. Na sednici je razmotren i finansijski izveštaj za 2023. godinu, kao i izveštaj Nadzornog odbora za proteklu godinu.