XS
SM
MD
LG

Opštinu Trstenik će u Čačku predstavljati ekipa naseljenog mesta Odžaci

Ekipa naseljenog mesta Odžaci kod Trstenika,foto D.Ivanović

U Hali sportova i na terenima Sportskog centra u Trsteniku, održano je finale Regiona Seoskih igara Sportskog saveza Srbije. Ekipa naseljenog mesta Odžaci osvojila je prvo mesto sa ostvarenih 40 bodova i plasirala se među osam najboljih, tako da će predstavljati trsteničku opštinu na Republičkom finalu u Čačku od 23. do 25. avgusta ove godine.

Ovu sportsku seosku manifestaciju svečano je otvorila pozdravlia učesnike i gledaoce a učesnicima takmičenja poželela sreću i uspeh predsednica opštine Trstenik Milena Turk. Prema rečina predsednika Sportskog saveza Trstenik Vladimira Savića, drugo mesto na ovom takmičenju osvojila je ekipa Ržanice kod Aleksandrovca sa 28 bodova, treće mesto ekipa Jugbogdanovac-Merošina sa 24 boda, a četvrto mesto pripalo je ekipi Stalaća-Ćićevac sa osvojenih 18 bodova.

"Ovom prilikom se zahvaljujem Sportskom savezu Srbije, na ukazanom poverenju za organizaciju Regionalnog finala. Mi u Sportskom savezu Trstenik imamo odličnu saradnju sa Sportskim savezom Srbije i tu ćemo saradnju nastaviti i u narednom periodu, realizacijom njihovih projekata. Isto tako se zahvaljujem opštini Trstenik i njenom Sportskom cdentru, koji su ustupili prostor na otvorenim sportskim terenima, da bi se uspešno održala ova sportska manifestacija", rekao nam je tim povodom Vladimir Savić.