XS
SM
MD
LG

VIII Memorijalni turnir "Miroslav Kovač-Kovi": U finalu Dolina i Voja Gačić

Fudbaleri trenera Mileta Gačić bili su bolji rival od Baranđana i su slavili i plasirali se u finale turnira. Fudbaleri Radničkog došli su u vođstvo golom Markovića, da bi posle nekoliko minuta svojim prvim glom na meču Abramović izjednačio. U nastavku posle četiri minuta igre Abramović je iskoristio priliku i doveo Pančevce u vođstvo. Golom iz penala Dobrić je doneo ihjedčenje svom timu. Pet minuta pre kraja meča Rakonjac je postigao pobedonosni pogodak za Voju Gačić.

U drugom meču domaći fudbaleri imali su više prilika za gol i postigli su šest pogotka gde se u timu Doline istakao trostruki strelac Delić. Gosti iz Janošika iako su poraženi mogu biti zadovoljni svojom igrom i efikasnošću uspeli su da tri puta zatrese mrežu Padinaca. U finalu turnira sastaće se Dolina i Voja Gačić, za treće mesto Janošik i Radnički iz Barande.

Radnički (B)-Voja Gačić 2:3 (1:1)

Padina. Gledalaca: 100. Sudija: Marko Marković (Pančevo). Strelci: Marković u 25, Dobrić u 69 iz penala za Radnički, Abramović u 35 i 49, Rakonjac u 85 minutu za Voju Gačić

RADNIČKI (B):Radić, Petrov, A.Divljački, Radojev, S.Divljački, Babin, Bogić, Rajšić, Marković, Dobrić, Cukić. Igrali su još: Banovaca, Luković, Đorđević.

VOJA GAČIĆ:Bujaković, Dakić, Janačković, Dragomirović, Nikolić, Halas, Rakonjac, Ivanov, Dukovski, Dalipi, Abramović. Igrali su još: Salčelić, Dimitrije, Stoiljković.

Dolina-Janošk 6:3 (3:1)

Padina. Gledalaca: 100. Sudija: Bojan Džafić(Pančevo). Strelci: Delić u 15, 24 i 36, Cerović u 76, Vlajin u 79, Kotvaš u 86 za Dolinu, Staić u 18, Čoloka 47, Mijatović 59. minutu za Janošik.

DOLINA: Simić, Popović, Kolak, Cerović, Borojević, Vlajin, Jovašević, D.Šimak, Janković, Bančov, Delić. Igrali su još: Trnovski, Kotvaš, Labat, Nemček, F.Šimak, M.Šimak.

JANOŠIK: Pećanac, Sladaković, Stanić, Ardeljan, Ilić, Petrović, Tešić, Čoloka, Mijatović, Sokola, Đurđević. Igrali su još: Kotuljač, Stamenović, Đurica, Blanuša.