XS
SM
MD
LG

"Hemičari" se oslanjaju na mlađe snage

FK Prva iskra - foto: facebook.com/fkprvaiskra

Barički srpskoligaš počeo je sa pripremama polovinom meseca. Od 25 igrača, 12 su novajlije i trenutno se testiraju njihove mogućnosti. Sačuvali su okosnicu od prošle sezone, izuzev četvorice igrača koji više neće nositi crno-beli dres. Veličković nastavlja karijeru u RFK Grafičaru, golman Stošić putuje u daleki Tadžikistan, otišao je i Marković, a Miško Garić je nakon pet sezona u Iskri rešio da okači kopačke o klin. Od pojačanja najviše su dobili priključivanjem omaldinaca Goljića, Nikolića, Čučukovića i Jovanovića prvom timu.

Juče su boravili na Zlatiboru i imali proveru sa prvoligašem RFK Grafičarem. Protiv spremnijeg i kvalitetnijeg rivala pružili zadovoljavajuću partiju. Danas se sastaju sa BASK-om i biće to prilika da se još jednom provere igrači koji se nalaze na probi. Narednog vikenda ugovoren je meč sa OFK Mladenovcem, sledi Budućnost (Dudovica), najača provera sa Inđijom i generalka je sa Budućnošću (Dobanovci).

Pod vođstvom trenera Miloša Aleksovskog i Dragoljuba Stakića radi se intezivno pre podne na terenu u Koloniji i eventualno se ubacuju termini u Košutnjaku (anaerobne pripreme).

U ponedeljak su omladinci kluba na licitaciji u prostorijama FSB pobedili (imali najizdašniju ponudu) i popunili upražnjeno mesto u Prvoj omladinskoj ligi Beograda.