XS
SM
MD
LG

Napadač Radisavljević pojačao Omoljičane

Vojin Radisavljević

OVojvođanski ligaš iz Omoljice nedelju dana vredno trenira, a trener Petar Divić nametnuo je žestok rad. Predsednik Nenad Đurić za koga nema odmora u dogovoru sa trenerom Divićem vredno radi na pojačanjima kluba koja su potrebna kako bi Mladost koja slavi redak jubilej 100 godina postojanja u narednoj sezoni ostvarila svoj zacrtani cilj plasman u gornjem delu tabele. Prelazni rok je počeo i klubu sa reke Ponjavice pristupilo je prvo pojačanje iz prvoligaša OFK Vršca napadač Vojin Radisavljević (21) koji je poslednjih šest meseci uspešno nosio dres srpskoligaša sa Tamiša.

Mladi napadač Vojin Radisavljević došao je iz prvoligaša OFK Vršca, a tokom svoje dosadašnje igračke karijere nastupao je za srpskoligaše Omladinac (Novi Banovci) i Dinamo 1945 i rekao je:

-Hvala ljudima koji su mi ukazali poverenje da dođem u klub koji je odlično organizovan i koji ima velike ambicije u ovoj sezoni. Brzo smo se dogovorili oko mog dolaska i verujem da će ovo biti moj dobar potez u izboru novog kluba. Dobro poznajem igrački kadar i želim svojim igrama i golovima da opravdam poverenje ljudi koji su me želeli da dođem. Prvo mi je da se dobro pripremim i da onda zajednički ostvarimo plasman u samom vrhu tabele na kraju sezone.