XS
SM
MD
LG

Teodora Đorđević i Stefan Miljković najbolji sportisti u opštini Vrnjačka Banja

Sportisti godine opštine Vrnjačka Banja - Teodora Đorđević i Stefan Miljković, foto: D.Ivanović

U velikoj Sali SO Vrnjačka Banja održana je svečana dodela nagrada i priznanja najboljim sportistima, sportskim radnicima i sportskim klubovima za 2023. godinu. Odluku o najboljima na osnovu prethodnih predloga, doneo je Sportski savez Vrnjačka Banja. Nagrađene su na svečanosti pozdravili i čestitali na postignutim uspesima i poželeli nove uspehe u narednom periodu Dušan Radović predsednik Sportskog saveza Vrnjačka Banja, predsednik Opštine Vrnjačka Bnja Boban Đurović i njegov zamenik Ivan Džatić.

Za najbolju sportistkinju izabrana je Teodora Đorđević članica Džudo kluba ’’Goč’’ koja će uskoro nastupati i u seniorskoj reprezentaciji Srbije. U ovom sportu ona je postigla izuzetne rezultate. Stefan Miljković je najbolji sportista a član je RK’’Goč Merkur’’. Po kategorijama najbolji sportista za proteklu godinu starosti do 12 godina je Andrej Marić FK ’’Vrnjačka Bnja’’, najbolja sportistkinja do 12 godina je Darija Adžić KK’’Basket’’. Najbolji sportista do 16 godina je Matija Agatonović iz OK’’Gračac’’, najbolja sportistkinja do 16 godina je Kaja Tutunović PSK’’Goč’’. Vanja Debeljak je najbolji sportista do 18 godina a sportistkinja Elena Mirković ŽOK ’’Vrnjačka Banja’’.

Najbolji sportski radnik je Goran Vučeljić FK’’Vojej’’, najbolja mlada ekipa su petlići FK ’’Vrnjačka Banja’’. Najbolja sportska ekipa je RK ’’Goč Merkur’’. Najbolji trener mlađih kategorija je Jovana Tasić ritmička gimnastika ’’Pčelice’’, najbolji trener je Zoran Stamenić iz Džudo kluba ’’Goč’’. Nenad Jokić je dobio nagradu za dugogodišnji kontinuiran rad u sportu iz KK ’’Basket’’. Na svečanosti su dodeljene i zahvalnice za izuzetnu saradnju i doprinos razvoju sporta Snežani Vlajković, Marini Trifunović, Radetu Ćurčiću, Vladanu Đorđeviću i Novici Cvetkoviću.