XS
SM
MD
LG

Baraž za PFL Pančevo: Brestovčani posle 10 godina ponovo u viši rang

Fudbaleri Budućnosti (Banatski Brestovac) sa navijačima

U pravoj fudbalskoj atmosferi u revanšu u baraža za popunu PFL Pančevo domaći fudbaleri posle 10 godina uspeli da ostvare plasman u viši rang. Od početka meča se vodila otvorena igra sa puno duel i prilika za gol. U 32. minuti posle centaršuta Marka Stanojkovića najviši u skoku bio je Jovanović i glavom savladao golmana Todorovića vođstvo svog tima. Do odmora domaći fudbaleri sačuvali su prednost.

U drugom poluvremenu posle osam minuta igre ponovo je Marko Stanojković prošao po levoj i uposlio Vranića koji je u padu zatresao mrežu i udvostručio prednost domaćina. U 63. minuti gosti iz Lokve su iz slobodnog udarca smanjili prednost strelac je bio Kornja. Novi pogodak za Brestovčane postigao je rezervista Uskoković udarcem iskosa, a u istoj minuti zbog drugog žutog kartona iz igre je izašao Miloš Stanojković. Do kraja meča gosti su uspeli golom Tarbuka samo da smanje prednost domaćina.

Revanš Baraža za Područnu ligu Pančevo: Budućnost (BB) - Banatul Lokve 3:2 (1:0)

Banarski Brestovac. Gledalaca: 500. Sudija: Veljko Gvozdenov (Vršac) 8. Strelci: Jovanović u 32, Vranić u 53, Uskoković u 71. za Budućnost, Kornja u 63, Tarbuk u 90. minuti za Banatul Lokve. Crveni karton:Mi. Stanojković u 71. minuti (Budućnost). Igrač utakmice: Marko Stanojković.

BUDUĆNOST (BB): Milutinović 7, Pantić 6,5, Stanišić 7, Mi. Stanojković 6, Nemanja Stanojković 7 (Uskoković 7), A.Dinić 7 (M.Brajović 7), Ma. Stanojković 8, N.Brajović 7 (Jovanov 7), Vranić 7,5, Jovanović 7,5, Guran 7,5.

BANATUL LOKVE: Todorović 6,5, Beriša 6 ()Mapa 7, V.Lotrean 7, P.Ardeljan 6,5, Getejanc 7,5, Vinka 7, Anđelković 6,5 (Tarbuk 7), Aleksić 7, Borković 7, George 7 (Butković-), Kornja 7,5.