XS
SM
MD
LG

U Trsteniku 2 počeo Memorijalni turnir "Zoran Ivanović 2023''

Memorijalni turnir "Zoran Ivanović 2023" u Trsteniku 2, foto: Dragan Ivanović

Na sportskom terenu Osnovne škole ’"Sveti Sava" u Trsteniku 2 ili Pejopvcu kako ga mnogi zovu, počeo je 21. po redu Memorijalni turnir "Zoran Ivanović 2023" u znak sećanja na tragično nastradalog sugrađanina Zorana Ivanovića u ratnom vihoru na Kosovu i Metohiji 1999. godine tokom NATO agresije na našu zemlju.

Ovaj turnir je svečano otvorio Nenad Perović član Opštinskog veća opštine Trstenik zadužen za oblast sporta. U kulturno umetničkom delu programa učestvovali su članovi KUD "Sveti Nikola’". Organizator turnira je MZ Trstenik 2, suorganizator ovdašnji FK Gradina, a pokrovitelji su opština Trstenik i njen Sportski savez i Sportski centar.

Svečanom otvaranju turnira prisustvovala je i Zoranova majka Bosa. Takmičiće se 48 ekipa u kategorijama od petlića do seniora. S obzirom da je kiša prestala očekuje se dobar fudbal i poseta velikog broja gledalaca. Nagradni fond ovog turnira je 100 odsto od iznosa uplate plus 50.000 dinara.

Turnir će trajati do 27. juna kada će na završetku biti uručene nagrade pobednicima turnira,  saznajemo od organizatora.