XS
SM
MD
LG

Ferencvaroš razbio kasu za Nađu Stanović

Nađa Stanović i Darko Marić na predstvljanju - foto: Fradi.hu

Reprezentativka Crne Gore u fudbalu potpisala je ugovor za slavni Ferencvaroš, novog šampiona Mađarske za proteklu sezonu. Proslavljeni klub iz Budimpešte je ubedljivo osvojio titulu ove sezone bez ijedne izgubljene utakmice.

"Ambicije kluba za narednu sezonu su izuzetno visoke. Imamo učešće u Ligi Šampiona gde želimo da se plasiramo u grupnu fazu, a naravno i da odbranimo titulu. Već imamo sasvim dobar tim, ali smo i želeli da se pojačamo sa dve do tri specifične igračice koje će nam doneti još veći kvalitet. Nađu pratimo već šest meseci, bila je naša velika želja i presrećni smo što je postala deo naše porodice" srećna je alfa i omega tima čuvena Fanni Vago.

Fudbalerka iz Golubovaca se posle 10 godina u Poljskoj, upušta u nove izazove.

"Došlo je vreme za jedan dalji iskorak u mojoj karijeri. Imala sam više ponuda, ali sam od samog starta znala da je Ferencvaros taj klub gde želim da nastavim svoj profesionalni put. Vrlo su ozbiljno svemu pristupili i mislim da nas očekuju velike stvari sledeće sezone. Uz konsultacije sa porodicom i mojim agentom Darkom Marićem, bilo je lako da donesem odluku", zadovoljna je Nađa Stanović.

Kakvi su ti prvi utisci iz kluba?

“Vidi se da je sve organizovano na jedan izuzetno profesionalan način. Svi su vrlo srdačni, a vidim i da su uslovi za rad i kompletna infrastruktura odlični. Koristimo restoran i ostale kapacitete zajedno sa muškom ekipom. Grad mi se već na prvi pogled svideo”, zadovoljna je i uvek sa osmehom jedna od liderki crnogorske reprezentacije Nađa Stanović.

Na predstavljanju u medija centru Ferencvaroša, Nađa je impresionirala i očarala sve prisutne svojim predstavljanjem na mađarskom jeziku. Domaćini nisu navikli na tako nešto, a šarmantna Nađa je već na samom startu pobrala sve simpatije.

Reprezentaciju Crne Gore tokom leta već očekuju prva okupljanja pred takmičenje u Ligi Nacija.