XS
SM
MD
LG

Nećemo kao drugi!

Ovo moderno novinarstvo donelo je poplavu portala sa čudnim uređivačkim politikama. Tamo gde očekujete da pročitate vesti iz sveta sporta spremite se da vas dočekaju čak i gole sportistkinje, žene fudbalera, razni tračevi… U redu, one se slikaju u izazovnim pozama, oskudno obučene, a ima i onih koje su "zaboravile" da se obuku.

Sve to urednici i novinari budno prate, "skaču" po Tviteru, Instagramu, Fejsbuku a osnovni cilj je uloviti neki klik... Naravno da bi smo to mogli i mi, ali jednostavno nećemo!

Ostaćemo isključivo sportski portal koji vas informiše o najnovijim rezultatima i dešavanjima u svetu sporta kod nas. Nećemo se previše baviti ni onim vrhunskim sportom, toga ima na "milion" portala i to se radi po principu "kopi-pejst". Ni to nas ne zanima. Imate mogućnost da pročitate šta se dešava u našim malim klubovima i na tome ćemo istrajati. I dalje ćemo se truditi da budemo prvi sa ekskluzivnim i lajv rezultatima. Tu smo sigurno broj jedan na ovim prostorima.

Sada smo napravili i Sportsku berzu, kojom omogućavamo sportistima da imaju svoje profile na našem sajtu i da na taj način rade na sopstvenoj promociji i unapređenju karijere.

Potrebno je da se registrujete, popunite formular i možete preuzeti svoj profil na Sportskoj berzi. Tu smo i čekamo Vas!

Naravno, da smo mogli kao i većina drugih pribeći "modernom" novinarstvu, ali onda to ne bi bili mi.

Vaš srbijasport.net