XS
SM
MD
LG

Sportska berza - Korak ispred svih

Od ove sezone sportski portal srbijasport.net je na sajtu pokrenuo novu kategoriju Sportska berza. U kategoriji Sportska berza ćete moći da pronađete nove informacije o transferima igrača, trenera, igračima koji traže novi klub

Biće vam dostupne informacije o igračima, gde su do sada igrali u svojoj karijeri, gde sada nastupaju, moći ćežete videti njihove sportske fotografije i highlights videa, informisati se do kada im važi trenutni ugovor. Dakle, na jednom mestu imaćate sve relevantne informacije.

Nismo postavili nikakva ograničenja. Na Sportskoj berzi mogu da se naći igrači iz svih klubova našeg regiona. Od onih iz najvišeg ranga, po do najnižeg ranga takmičenja, opštinskih liga.. 

Profile igrača na Sportskoj berzi pored samih igrača, mogu napraviti i klubovi, po kategorijama, i na taj način imati svojevrsnu elektronsku arhivu. Dovoljno je da se prijavite na naš portal i zatražite da budete administrator na profilima koje imamo u našoj bazi, ali i na onim koje vi budete napravili.

Da bi koristili Sportsku berzu potrebno je da imate registrovan korisnički nalog na našem portalu, a nakon toga zatražite odobrenje za povezivanje vašeg korisničkog naloga sa profilom igrača.  

Dakle, možete na izvestan način na našoj Sportskoj berzi biti sami sebi menadžer! Na taj način upravljate sopstvenom karijerom, a mi vam omogućavamo da budete vidljivi u "sportskom izlogu".

Na ovaj način želimo da našim posetiocima ponudimo novi jedinstveni sadržaj za koji se nadamo da će još više pomoći u promociji sporta u svim sredinama i kategorijama gde to nije dovoljno zastupljeno.