XS
SM
MD
LG

Remi "belih" kao dobar znak

Fudbaleri kraljevačke Sloge odigreali dobar meč u čačku sa Borcem 1926

Fudbaleri kraljevačke Sloge pripremaju se za drugi deo prvenstva Srpske lige grupa "Zapad". "Beli" su odigrali novi kontrolni meč, u Čačku sa domaćim Borcem 1926, a posle dobrih 90 minuta susret je završen bez pobednika 1-1. Oba gola postignuta su u prvom poluvremenu. Kraljevčani su u 3. minutu došli do jedanaesterca,a Despotović (novi kapiten) je bio vrlo siguran sa bele tačke. Borac je do izjednačenja stigao preko Pantića u 45. minutu utakmice. U nastavku se igralo obostrano otvoreno, bilo je par prilika, ali su mreže mirovale. Sve u svemu sasvim dobra provera za oba tima.

Mnogo bolje izdanje nego sedam dana ranije u Gornjem Milanoivcu, ali su i vremenske prilike bile bolje. Zadovoljan sam kako smo igrali, kako su momci istrčali, koliko su ispoštovali zahteve koje smo pred njih stavili. Mogli smo do još nekog gola, nije bilo ni sreće, ali važno je da golovi dođu kada se bude igralo za bodove. Za sada sve ide dobro, šteta što nemamo adekvatne uslove, teren sa veštačkom travom u Kraljevu. Snalazimo se nekako – kaže Dejan Srdić, šef struke kraljevačke Sloge.

Kraljevački srpskoligaš nastupio je protiv Borca u sastavu: Grujičić, Popović, Todorić, Luković, Jovanović, Despotović, Stojanović, Aleksić, Dimitrić, Đoković, Jovanić. U nastavku su šansu dobili golman Nikolić, Petrović, Stajki i Milošević.

Probali smo kompletan tim, nedostaje par omladinaca koji su takođe imali prijateljski meč u Beogradu. Ovo je period kada se minutaža ravnomerno deli, ali konture tima koji će nositi Slogu na proleće se već vide. Moram da kažem da smo ciljano dovodili nove igrače i pogodili smo. Odlični su ljudi, pre svega, jako dobri igrači i Sloga će imati sasvim drugačije lice u drugom delu sezone.

Strateg „belih“ ne krije da je hendikep što u prelaznom roku nije stigao jedan štoper?

Nedostaje nam jedna štoper, da zaoštri konkurenciju i da bude tu, jer polusezona je naporna, duga, biće i izostanaka. Znam da su čelni ljudi kluba učiniloi sve što je do njih da taj problem reše, ali nije nam se dalo. Na drugoj strani smo doveli odličnog golmana Nikolića (2004. godište) čime smo popunili i to deficitarno mesto. On je i bonus igrač, što je dobro, ali oba golmana se bore za mesto među stativama, pa ćemo videti – zaključuje Dejan Srdić, šef struke kraljevačke Sloge.

Sloga će za vikend imati novu proveru, rival će biti Karađorđe iz Ribnice.