XS
SM
MD
LG

Sportski vikend u Aranđelovcu

Članovi Karate kluba „Knjaz“ su učestvovali na memorijalnom turniru ˝Svetlana Ceca Radojević˝ u Valjevu gde su svojili 14 medalja. Zlatne medalje osvojili su Jovanović Sara, Petrović Ljubica,  Milošević Dunja i mešoviti kata tim. Srebrne medalje osvojili su Milošević Maša, Nikolić Andrea, Proroković Vida, Ramadani Magdalena, Vasić Teodor, Živković Ilija i kata tim ženske nade, dok su bronzane medalje doneli Ivanović Andrea, Popović Sara i Vojinović Nađa.
Međunarodni karate turnir „ARANĐELOVAC OPEN“, u organizaciji Karate kluba „Knjaz“ biće održan 23. marta u SRC Šumadija. Klubovi svoje takmičare mogu prijaviti najkasnije do 21. marta, isključivo preko sajta www.sportdata.org.
Rukometašice Bekamenta BB savladale su ekipu Bor Zijin Cooper u okviru 14. kola Argus lige za rukometašice. One su večeras na domaćem terenu slavile rezultatom 33:25. Prvo poluvreme proteklo je u rezultatskoj neizvesnosti i taj deo Knjeginje su završile u svoju korist rezultatom 14:13. Za igrača utakmice treneri oba tima proglasili su Magdalenu Malenović beka pobedničke ekipe.
Utakmica 15.kola između rukometaša Šamota 65 i Rudara iz Kostolca opravdala je epitet derbija začelja tabele, s obzirom na to da se obe ekipe bore za opstanak. U odnosu na prvi deo susreta u kome Šamoteri nisu do 11. minuta uspeli da zatresu mrežu protivnika i koje je završeno rezultatom 8:12, u drugom poluvremenu Šamot je stao na noge. Nakon izjednačenja u 35. minutu gostima su do kraja susreta dozvolili da postignu samo jedan gol i trijumfovali rezultatom 18:13. Za igrača utakmice proglašen je golman domaćih Marko Mrdović.
Međunarodni rukometni kamp proslavljenog reprezentativca Ratka Nikolića biće održan i ove godine. Već od prvog dana otvaranja prijava za ovogodišnji kamp interesovanje je bilo odlično, a posebno raduje i broj prijavljenih rukometaša i rukometašica iz Aranđelovca.
I ove godine u odličnim uslovima uz ozbiljan stručni tim sa  kompletnom opremom mali rukometaši imaće priliku da uče i shvate kako i na koji način žive profesionalni sportisti. Kamp je zakazan za 2. jul, a kako je istakao Ratko Nikolić zbog velikog broja prijavljenih izvesna je i još jedna smena.