XS
SM
MD
LG

KUP FSP Pančevo: BAK u finalu kupa

Utakmica kupa u Beloj Crkvi

U polufinalu kupa na teritoriji Južnog Banata posle dobre igre i domaći fudbaleri ostvarili su pobedu golom Ivana Jovanovića i plasirali se u finale. U otvorenoj igri prvu priliku na meču imao je I.Jovanović, ali je golman Spasevski bio siguran i odbranio udarac domaćeg napadača. Gosti iz Banatskog Karlovca pripretili su posle dobrih akcija kada su Vojnov i Ivković bili u prilici da zatrese mrežu dobrog golmana Sedljaka.

U drugom poluvremenu bolja i ofanzivnija igra Belocrkvana i nekoliko propuštenih prilika pred golom Spasevskig koje su imali Simić, I.Jovanović i T.Kračunjel za vođstvo. U 71. minuti gol odluke postigao je Ivan Jovanović kada je sa nekih dvadeset metara šutirao i uz pomoć gostujućeg igrača lopta je prevarila nemoćnog Spasevskog.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, iako su oba tima imali po nekoliko izglednih prilika pred golom. U finalu Kupa FSP Pančevo fudbaleri BAK-a odmeriće snage sa pobednikom iz drugog polufinalnog para Dinamo 1945-Polet (Idvor) koji će svoj meč odigrati 25. februara u Pančevu. Finale kupa FSP Pančevo odigraće se nedelju dana pred početak prolećnog dela prvenstva.

Kup utakmica FSP Pančevo: BAK-Proleter (BK) 1:0 (0:0)

Bela Crkva. Gledalaca: 100. Sudija:Danilo Živaljević (Pančevo). Strelac: I.Jovanović u 71 minuti.

BAK: Sedljak, Koci (Popov), T.Kračunjel (Crnogorac), Starović, Simić (Sekulović), M.Kračunjel (Stjepanović), Milković, I.Jovanović (Andrejić), Jožić, M.Paunović, Anđelić.

Proleter (BK):Spasevski, Kovačević, Marković, Bokun, Jevtić, Blažu, Vojnov, Laka, Mišović (Martinović), Subotić, Ivković.

Igrač utakmice: Jovanović.