XS
SM
MD
LG

Poslednja šansa da se prijavite za esports turnire na Games.con festivalu – Krajnji rok je 23. novembar!

Foto: Games.con

Ovogodišnji Games.con festival je odmah iza ugla. Ako želite da se takmičite na jednom od mnogih fenomenalnih esports turnira tokom tri dana sajma, požurite, jer se prijave zatvaraju u sredu, 23. novembra u 22:00 časa! Prijavite se OVDE!

Video igre su izvor velike zabave za sve uzraste, ali ako ste vešti gejmeri i imate takmičarski duh, zašto ne biste unovčili vaš talenat? E pa, na ovogodišnjem Games.con festivalu ponovo imate tu priliku! Prijavite se i takmičite se za vredne novčane nagrade od ukupnog nagradnog fonda u iznosu od 20.000 evra, a i poneko iznenađenje!

Tokom tri dana festivala održaće se preko 20 turnira koje su nam spremili organizatori Klan RUR, Fortuna Esports, Klikcon, EHLS i mnogi drugi! Biće tu ponešto za svakoga – od pucačina i MOBA, pa sve do borilačkih igara i fudbalskih simulacija. Pored esports turnira, čekaju vas i takmičenja u aktuelnim board igrama! Sigurni smo da ćete pronaći igru koja baš vama leži u ovom bogatom repertoaru!

Ove godine nam se vraćaju mnogi klasični esports naslovi koje svi poznajemo i volimo, poput LoL-a, Mortal Kombata, FIFE i CS:GO-a, ali biće tu i nekih novina, kao što su Valorant i Overwatch 2. Pored ovih modernih igara, prisetićemo se i starih dobrih dana uz Counter Strike 1.6! Kako god okrenete, zabava za sve takmičare je zagarantovana!

U nastavku se nalazi raspored esports turnira za sva tri dana festivala! Za punu listu igara i sve informacije o prijavama posetite gamescon.rs!

Raspored_esports_gamescon2022

Foto: Games.con

Velika vrata Games.con-a na Beogradskom sajmu otvaraju se u petak, 25. novembra u 10:00 sati ujutru! Festival traje do nedelje, 27. novembra!

Games.con čeka samo na vas! Vidimo se!