XS
SM
MD
LG

Briljantan početak sezone za Slogu iz Zabojnice

Početak sezone za FK “Sloga” iz Zabojnice je krenuo u pravom smeru, čini se da je ovo ta sezona u kojoj se traži promocija u Šumadijsku Ligu. Put je dug, a rezultati na startu pokazuju da Zabojničani idu u pravom smeru predvođeni šefom stručnog štaba Milomirom Nešovićem. Posle tri odigrana kola u MOL ligi - jug imaju sve tri pobede uz gol razliku 9:1.
Za ovu sezonu napravljen je pravi spoj iskusnih i mladih igrača te za sada rezultati idu u pravom smeru. U prilog tome je i rezultat iz Kup takmičenja opštine Knić, gde je odigran  meč 1/4 finala protiv člana Šumadijske okružne lige FK “Marjan” iz Knića. Momci iz Zabojnice su se prosto poigravali na terenu i sa visokih 3:0 plasirali u polufinale golovima N.Božovića u 65, I.Jovanovića 81. i L.Lazarevića u 90. minutu, a timovi su nastupili u sledećim sastavima:
Sloga Zabojnica: M.Nešović, S.Milutinović, G.Obrović, L.Radulović, A.Radovanović, Z.Obrović, P.Rejman, L.Jovanović, D.Milenković, I.Jovanović, S.Spasojević. - rezerve: I.Parezanović, L.Lazarević, I.Paunović, N.Božović, V.Radovanović, D.Stevanović, M.Pavlović.
Marjan Knić: S.Ilić, S.Savić, M.Spasojević, P.Todorović, V.Kostić, M.Desivojević, P.Obradović, N.Terzić, U.Krunić, G.Andrović, J.Miković.
Za vikend Zabojničani nastavljaju bitisanje u Međuopštinskoj ligi kada dočekuju FK “Bare”, uz očekivanje da će dobru formu krunisati novom pobedom i potvrditi lidersku poziciju.