XS
SM
MD
LG

Trijumf Lene Kukić i Alekse Stevića iz Novog Sada

Anja Bajšanski, direktor turnira Saša Gujanica i pobednica Lena Kukić - foto: TK Tisa

Trijumfom Lene Kukić i Alekse Stevića iz Novog Sada završeno je dvodnevno Otvoreo prvenstvo Bečeja u tenisu za uzrast do 10 godina. U konkureciji devojčica bilo je devet takmičarki iz osam klubova, a kod dečaka duplo više takmičara iz 11 klubova. Viđen je, imajući u vidu uzrast, zadovoljavajući tenis na tri terena sa šljakastom podlogom „hrama sportova“ kraj Tise. Pohvale idu i na račun organizatora TK „Tisa“ iz Bečeja.

Lena Kukić je u polufinalu savladala Višnju Mitić iz Podgorice, koja je registrovana za klub iz Niša, rezultatom 4:2, 4:2, a u finalu je rezultatom 4:1, 4:0 bila uspešnija od Kikinđanke Anje Bajšanski, koja je u polufinalu pobedila sa 5:3, 5:3 Nikolinu Pešić iz Beograda.

U konkurenciji dečaka Aleksa Stević je, posle pobede 4:2, 4:2 u polufinalu nad Matijom Pejčićem iz Kikinde, trijumfovao u finalu rezultatom 5:3, 4:2 protiv Dušana Herora iz Inđije, koji je u polufinalu pobedio Beograđanina Timofeja Storozhuka. Pehare najuspešnijim takmičarima dvodnevnog turnira uričio je u ime kluba domaćina Saša Gujanica.