XS
SM
MD
LG

Trofej Beograda 2012. u savateu

KBK „Soko“ iz Uba učestvovao je na Trofeju Beograda u savateu, koji je organizacijom i masovnošću premašio je sva očekivanja. Učestvovalo je preko 150 takmičara iz 9 klubova članova Savate saveza Beograda i gostiju. Zbog velikog broja prijavljenih takmičara eliminacije su održane 28 oktobra u Obrenovcu, a finalni deo Trofeja Beograda 2012 u savateu održan je u nedelju 4.novembra 2012.godine u sportskoj hali Srednje škole u Grockoj.

Takmičenje je održano u organizaciji Savate saveza Beograda,a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport.Viđene su izuzetno kvalitetne borbe posebno kod pionira i kadeta tako da za budućnost savatea u Beogradu ne moramo brinuti.

Veliki pehar, dar gradskog sekretarijata za sport namenjen najuspešnijoj ekipi zasluženo je osvojio KBS”Knez Lazar” iz Obrenovca ispred Pobednika i Medaka.

Najuspešnijim pojedincima su pripali i pehari a to su najbolji mlađi pionir je Aleksa Stojanović iz KBS „Grocka“, najbolji stariji pionir je Petar Glomuz, član KBS “Knez Lazar“ Obrenovac, najbolji kadet je Nikola Jevtić  iz KBS “Pobednik“ Beograd, najbolji junior je Stefan Kališkić  član KBS “Knez Lazar“ Obrenovac, najbolji senior je Nenad Marković, član KBS „Grocka“, a za najboljeg trenera proglašen je Marko Simić trener KBS “Pobednik“.