XS
SM
MD
LG

VI Memorijalni turnir "Miroslav Kovač-Kovi": U finalu Dolina i Jedinstvo Stević

Memorijalni turnir,,Miroslav Kovač-Kovi,,

Šesti po redu Memorijalni turnir „Miroslav Kovač-Kovi“ odigran je u čast dugogodišnjeg i uspešnog predsednika koji je sezone 2013 sa Dolinom ostvario plasman u Prvoj ligi Srbije. U prvoj utakmici na memorijalnom turniru novi Vojvođanski ligaš iz Kačareva bio je bolji rival tokom celog susreta i u drugom poluvremenu sa dva gola Lazara Tanaskovića ostvario pobedu protiv ekipe iz Aradaca.

VI Memorijalni turnir „Miroslav Kovač -Kovi“

Jedinstvo Stević-AŠK (Aradac) 2:0 (0:0)

Padina. Gledalaca: 100. Sudija: Mateja Čičić (Kovin). Strelac: Tanasković u 63 i 79 minuti.

Jedinstvo Stević: Trbojević, Angelovski, A.Sanader, Kljajić, P.Okuka, I.Pešovski, Subotić, Tanasković, Šarenac, Kuručev, Mladenović. Igrali su još: N.Okuka, Balnožan, Mirča, F.Sanader, Stanojkovski.

AŠK Aradac:Etvet, Bojanić, Makedi, Korak, Vesin, Rakić, Mitić, Birmanović, Popović, Tasić, Nenin. Igrali su još: Ivanić, Fuks, Popov.

 

Dolina–Voja Gačić 4:2 penali (1:1)

Padina. Gledalaca: 100. Sudija: Marko Marković (Pančevo). Strelci: Milošević u 57 za Dolinu, Đurković u 78 minuti za Voju Gačić. Strelci iz penala Ceroić,Milošević, Kelečević, Stojimirov za Dolinu, Đurković, Dalipi za Voju Gačić.

Dolina:Katanić, Vlček, Čižik, Kotvaš, Stojimirov, Urban, Šimak, Cerović, Milošević, Kelečević, Hrčan. Igrali su još: Kralik, Ljavko, Radenković, Trnovski, Popović.

Voja Gačić: Drobnjak, Obradović, Balog, Babić, D.Halik, M.Halik, Čuvik, Stanić, Janačković, Đurković, Dalipi. Igrali su još: Nikolić, Dragomirović, Mladenović.

U drugoj utakmici posle devedeset minuta igre nije bilo pobednika, ali na penal ruletu bolji su bili Padinci koji su ostvarili plasman u finale. Danas će se sastati u borbi za treće mesto AŠK Aradac–Voja Gačić, a za pobednički pehar Dolina–Jedinstvo Stević.