XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Železničar – Omladinac 1:1

Železničar - Omladinac

Zanimljiva utakmica u Inđiji. S obzirom na fazu priprema u kojoj se ekipe nalaze, prikazana je igra zadovoljavajućeg kvaliteta. Tokom prvog poluvremena domaćin je imao inicijativu, ali su gosti iz Novih Banovaca imali izglednije prilike: Mićić u 32. i Ležajić u 35. minutu. Već posle prvog napada u nastavku utakmice, u 47. minutu, promena rezultata: prodor Bubala po strani, šalje povratnu Sokoloviću, koji preciznim šutem šalje loptu u mrežu Omladinca. Gosti su ozbiljno pripretili u 52. minutu, kada Biočanin iz neposredne blizine šutira u golmana Petkovića. Par minuta kasnije, posle centaršuta Lukača, Mrđa propušta divnu priliku da duplira prednost Železničara. Jedan od najlepših „detalja“ viđen je u 60. minutu, kada je šutem sa oko 18 metara pogodio mesto gde se spajaju stativa i prečka. U 70. minutu izjednačenje: Mićić šutira sa 16 metara u nebranjeni deo gola Petkovića.

INĐIJA. Igralište: pomoćni teren Gradskog stadiona. Gledalaca: 100. Sudija. Marko Šljepica (Stara Pazova). Strelci: Sokolović u 47. minutu (Železničar), Mićić u 70 minutu.

ŽELEZNIČAR: Blagojević, Sudžum, Ješić, Nišić, Dubajić, Kaurin, Trbović, Osman, Milojević, Bajić, Veselinović. Igrali su još: Petković, Bubalo, Vučković, Lukač, Ljubinković, Sokolović, Međa i Čeković.

OMLADINAC: Đokić, Radovanović, Biočanin, Ljubović, Pavlović, Ćalić, Kostadinoski, Mićić, Ležajić, Subotić, Rakić. Igrao je još: Medić.