XS
SM
MD
LG

Vesti iz FSB

Održana je 19. sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Beograda kojom je predsedavao potpredsednik FS Beograda Goran Spasojević. Na dnevnom redu našlo se sedam tačaka, a najvažnija je ona o raspisivanju izbora na teritoriji FS Beograda za mandatni period 2022-2026. godine.

Pošto su usvojili zapisnik sa prethodne 18. sednice, članovi IO FS Beograda su već u drugoj tački dnevnog reda doneli odluku da se raspišu izbori i rokovi za sprovođenje izbora u za mandatni period 2022 - 2026. godine. Zatim su u skladu sa tom odlukom usvojene i odluke o utvrđivanju broja, strukture i sastava predstavnika - delegata u Skupštini FS Beograda za period 2022-2026. godine, kao i odluka o održavanju izbornih aktivnosti koje počinju 1. avgusta i traju do 20. septembra 2022. godine.

Takođe, doneta je i odluka o obrazovanju Odbora za sprovođenje izbora u FS Beograda na čijem čelu je dr Miroslav Sever, a članovi su još Radenko Stevović, Milan Krstić, Predrag Panić i Miloš Marinković, dok je sekretar Odbora Duško Milanović.

Na kraju sednice IO FS Beograda je doneo i odluku o popunjavanju eventualnih slobodnih mesta u ligama FS Beograda koja je u skladu sa odlukom FS Srbije.