XS
SM
MD
LG

Ogarčani odradili prvi trening

Šumar na pravom putu

 

Novo dokazivanje u novoj ligi! Za fudbalere Šumara, s obzirom na nedavno završen baraž za popunu Sremske, “letnji raspust” je trajao svega tri nedelje. Na prvoj prozivci trenera Dragoslava Antonića prepuno igralište u Ogaru.

Da bi i u višem rangu predstavio na najbolji način, Šumar je poprilično osvežio igrački kadar s koji će raspolagati u takmičarskoj 2022/2023. godini.

- Pridružilo nam se više igrača, koji će konkurisati u Sremskoj ligi – raportira Stojan Dangić predsednik kluba – To su: Marko Anđelković (Bežanija), Matija Matomić, Nemanja Stojadinović i Aleksandar Đorđević (Sloboda, Donji Tovarnik). S obzirom na sve izazove koji nas očekuju, odn. na ozbiljnost lige, potrudićemo se da iskoristimo svaku mogućnost koju nam može pružiti prelazni rok, s obzirom da traju dugo. Slobodni su Mirko Lazić, Srđan Jevđić, Marko Marjanović i Boško Ignjatović. Od ove sezone, u stručni štab koptiran je naš doskorašnji prvotimac Nikola Lončar i on će biti prvi pomoćnik treneru Antoniću. Smatramo da je ovo pravi trenutak da se dokazuje na “novom polju” na najbiolji način.

Jedna od novina u sremskoligašu iz Ogara je “šef struke” Dragoslav Antonić.

- O Ogaru, kao fudbalskoj sredini, čuo sam sve najlepše – ističe Antonić – Sa fudbalskim poslenica iz kluba brzo sam našao zajednički jezik. Kao trener, volim da ekipa bude dobro pripremljena. To je i osnovni cilj: dobar trening. Moramo maksimalno iskoristiti vreme pred nama , kako bi do šli do željene forme. S obzirom na produženu sezonu, prvu nedelju ćemo iskoristiti kao uvodni deo imaćemo tri treninga. Potom ćemo imati četiri treninga nedeljno, iz prijateljske utakmice. Pre prvenstvo malo smanjujemo intezitet rada, kako bi ušli u takmičarski ritam na najbolji način.

Do prvog jesenjeg kola, Šumar će imati nekiliko kontrolnih utakmica, gde će rivali biti Napredak iz Žarkovaca, Železničar iz Inđije, Zemun, Sloboda iz Donjeg Tovarnika i Mačva iz Bogatića.