XS
SM
MD
LG

Borac vodi golom Tatara

Nakon prvih 45 minuta Borac vodi u Modriči protiv tima B36 sa Farskih ostrva sa 1:0. To je meč kvalifikacija za Konferencijsku ligu.Jedini pogodak postigao je u 37. minuti Benjamin Tatar. Spremo je ubacio loptu sa lijeve strane, ka Goranu Zakariću, koji je vratio pred gol Farana. Golman gostiju je boksova, ali na njegovu nesreću lopta je otišla pravo na glavu Benjamina Tatara koji je šalje u mrežu.

Banjalučani su inače bili bolji tokom prvih 45 minuta. Probao je prvo Zakaruić u 5. minuti iz slobodnog udarca, ali je pogodio živi zid. Sve do 18. minute nije bilo uzbuđenja pred golom tima sa farskih Ostrva da bi Jovo Lukić loše tukao.

Odličnu akciju Borac je izveo u 21. minuti. Piščević je sjajno tukao sa nekih 25 metara, a lopta se od prečke odbila ka Jovi Lukiću. On je vratio glavom ka mreži, ali je na prvom mjestu bio golman Farana.

Jedinu priliku gostio su imali u sudijskom vremenu, ali je golman Pavlović bio spretniji od napadača Farana, pa se na odmor otišlo kod rezultata 1:0 za Borac.