XS
SM
MD
LG

Totenhem potvrdio Ligu šampiona, Lids izborio opstanak

Foto: Leeds United

Fudbaleri Totenhema potvrdili su plasman u Ligu šampiona. Ekipa Antonija Kontea savladala je u poslednjem kolu Norič sa 5-0.

Dejan Kuluševski načeo je mrežu domaćih. Na 2-0 povisio je Kejn. U nastavku, Kuluševski postiže i drugi svoj gol. Sa dva gola u završnici, Son je postavio konačan rezultat.

Arsenal je poslednjeg dana takođe slavio ubjedljivo slavio jer je sa 5-1 savladao Everton ali je to Pirova pobjeda za ekipu Mikela Artete. Poveli su golovima Martinelija i Nketije da bi Van de Bek vratio goste u igru. U nastavku, Sedrik, Gabrijel i Edegor postavili su konačan rezultat.

Bilo je drame i u borbi za opstanak. Na kraju je Lids izašao kao pobjednik. Ekipa Džesija Marša savladala je u gostima Brentford sa 2-1. Poveli su gosti golom Rafinje ali je Kanjos donio izjednačenje domaćima. U završnici susreta, Herison je pogodio za pobjedu Lidsa.

Tako je uz Votford i Norič koji su ranije ispali, ispao i Barnli. Barnli je zadnjeg dana izgubio kući od Njukasla. Gosti su poveli golovima Vilsona a Korne je samo ublažio poraz svoje ekipe.