XS
SM
MD
LG

Ukrštanje fudbalskih puteva Vladana Ninića i Milana Jerkovića

Vladan Ninić i Milan Jerković

 

Fudbalski putevi Milana Jerkovića i Vladana Ninića, aktuelnih prvotimaca Železničara iz Inđije, ukrštali su se do sada četiri puta. Igrali su svojevremeno zajedno u Dunavu iz Starih Banovaca, potom u Kupinovu, Slobodi iz Donjeg Tovarnika, a u inđijskom sremskoligašu su odnedavno saigrači.

Nepotrebno je isticati da se dobro poznaju i dopunjuju.

- Jerković je sjajan „na lopti“ – kaže Ninić – Odličan je i u prekidima. Njegovo iskostvo će nam svakako koristiti u nastavku prvenstva. U odnosu na prvi deo sezone, ekipa je mlađa i brža. Napustilo nas je nekoliko iskusnih igrača, što se oseti, ali mislim da će se to nadoknaditi.

 Iskusni Milan Jerković je ponovo dresu Železničara, a o Niniću se izjašnjava „biranim rečima!

- U Dunavu smo igrali kada je klub bio „na vrhuncu“ u Trećoj ligi – ističe Jerković – Sa Kupinovom i Slobodom iz Donjeg Tovaarnika ulazili smo u više rangove. Vrlo je zahvalan igrač. Odličan je u skoku i u prekidima. Zna da pročita igru. Nadam se da ćemo i četvrti put zajedno ulaziti u vipi rang. Inače, igrao sam svojevremeno s dosta sadašnjih prvotimac. Prvi trener Dean Katarić, bio mi je saigrač. Sada smo svi predani cilju i imamo istu želju – ulazak u Zonu. Svako daje svoj maksimum. Od uprave, koja nam obezbežuje maksimalne uslove za rad, pa do trenera i igrača, koji se trude da ispoštuju sve zahteve trenera.