XS
SM
MD
LG

Omladinski međunarodni turnir "Futsal love Serbia" pripao našoj reprezentaciji

Trodevni međunarodni "Futsal love Serbia" turnir, koji je održan u sportskoj hali "Vlade Divac" u Vrnjačkoj banji, završen je trijumfom naših omladinaca. Pored reprezentacije Srbije učešće su uzele selekcije Belorusije, Bosne i Hercegovine i Rumunije.

Naši mladići, predvođeni ambicioznim selektorom Markom Gavrilovićem, prvog dana turnira startovali su pobedom nad selekcijom Belorusije rezultatom 3:2. Strelci golova za našu reprezentaciju bili su Lazar Živanović u dva navrata i Branislav Živanović. U drugoj utakmici dana reprezentacija BIH je prosto deklasirala vršnjake iz Rumunije sa uverljivih 7:0.

Orlići su, posle tesne pobede nad Belorusima, drugog dana turnira igrali puno sigurnije i savladali selekciju Bosne i Hercegovine rezultatom 8:4. Strelci za naš sastav bili su Branislav Živanović sa tri gola, dva je postigao Pavle Savković, a po jedan Nemanja Paunović, Aleksandar Tomić i Andrija Marjanović. Belorusija se u drugom kolu sastala sa odgovarajućom selekcijom Rumunije i savladala je rezultatom 5:2.

Najzad, poslednjeg takmičarskog dana, našim mladićima su na megdan izašli momci iz Rumunije i bili deklasirani. Rezultatom 5:0 pregaženi su nejaki gosti sa Karpata. Strelci na ovom meču bili su Lazar Živanović, Branislav Živanović, Nikolić, Bojić i Savković. Pored osvojenog prvog mesta našim omladicima su praktično pripala sva priznanja, za najboljeg igrača turnira proglašen je Lazar Živanović, najbolji strelac je Branislav Živanović, najbolji trener, naš selektor Marko Gavrilović, dok je nagrada za najboljeg golmana otišla u ruke Belorusa, Kirila Podabede. Prethodno je u prvoj utakmici trećeg kola selekcija Belorusije savladala BIH rezultatom 3:0 i zauzela drugo mesto.