XS
SM
MD
LG

Profesionalna bokserska revija u petak DTV Partizan

Žarko Radović je uvek zaposlen na profi reviji u Bečeju - foto: V. Jankov

Agilni bečejski sportski radnik Žarko Radović preuzeo je obavezu da, posle dužeg vremena, organizuje profesionalnu boksersku reviju, koja će se održati u petak, 17. decembra, od 19 sati u sali DTV Partizan.

- Imamo uspešnu saradnju sa Srpskom profesionalnom bokserskom federacijom, koja nam je ponudila organizaciju profi revije, što smo oberučke prihvatili, jer su se ovdašnji ljubitelji boksa zaželeli borbi u ringu. Podsećam, 2019.smo bili vrlo aktivni i organizovali četiri revije, onda je naišla pandemija korona – 19 i lane smo samo u martu bez publike organizovali reviju sa samo četiri borbe. S obzirom na dugu pauzu, očekujemo da ova, inače 14. profi revija u Bečeju, bude posećena uz sve epidemiološke mere opreza. Rukavice će ukrstiti šest parova, među kojima dvojica Bečejaca, Aron Karolj u supervelter i Arnold Tot u lakoj kategoriji, rekao nam je Žarko Radović.

Imajući u vidu da će na ringu biti boksera iz federacija Bosne i Hercegovibe,Nemačke i Švedske, revija će imati međunarodni karakter. Evo i predviđenih parova, uz napomenu da organizator na dan takmičenja odlučuje redosled borbi na ringu.

Teška kategorija: Miljan Rovčanin (Beograd) – Mirza Ganić(Štutgart, Nemačka). Kruzer: Goran Babić (Štokholm, Švedska) – Dragan Dragojević (Prijedor, Bosna i Hercegovina). Srednja: Ivan Milić (Kosovska Mitrovica) – Vanja Dumitrov (Kikinda). Velter: Marko Cvetanović (Beograd) –Nikola Jerenić (Smederevo). Supervelter:  Aron Karolj (Bečej) – Milan Živković (Beočin). Laka: Đorđe Vujaković (Turija) –Arnold Tot (Bečej).