XS
SM
MD
LG

Dinu Kristina pobednica Međunarodnog teniskog turnira za žene

Finalistkinje Međunarodnog teniskog turnira "Vrnjačka Banja Open 2021" Dinu Kristina i Ana Siskova

Završen je 8. po redu Međunarodni teniski turnir za žene "Vrnjačka Banja Open 2021", na terenima TK "AS-NS" iz Vrnjačke Banje. Kvalifikacije je igralo 48 teniserki, a glavni turnir njih 32.

Opština Vrnjačka Banja je i ovoga puta bila veliki pokrovitelj uz učešće Teniskog Saveza Srbije. Po prvi put ove godine teniski turnir je organizovan iz kategorije WT 25 jer je ITF ove godine učestvovao u nagradnom fondu. Kvalitet i jačina turnira ogledali su se u tome, što je prvi nosilac bila Anastasia Zakharova, ruskinja koja je trenutno 253 mesto na WTA listi. Međutim, ona nažalost nije stigla do finala. Ono što je bila odlika ovog turnira je odnos prema igračicama i van terena.

Učesnice ovog turnira su izjavile da su prezadovoljne gostoprimstvom u Vrnjačkoj Banji i organizatorima u klubu. Mnoge od njih su po prvi put u Srbiji i rekle su da su tereni TK "AS-NS"perfektni. Po ovim terenima nema iznenađenja kako će loptica odskočiti, rekla je sa zadovoljstvom Ana Siskova, koja je nastupala na teniskim terenima širom Evrope. Pobednica ovog Međunarodnog teniskog turnira je Dinu Kristina, koja je u finalu pobedila sa 2:0 Anu Siskovu u setovima 6:1 i 7:5, saznajemo od Nele Spasojević iz Sportskog centra Karović.