XS
SM
MD
LG

Hit izajve Dušana Mandića

Najbolji srpski vaterpolisti osvojili su još jednu zlatnu medalju, a ovo je bio i poslednji meč za celu generaciju. Sedmorica igrača oprostili su se od tima, a posebno emotivan nakon njihovog poslednjeg meča bio je momak koji ostaje – Dušan Mandić.

Jedan od najboljih vaterpolista sveta zahvalio se svojoj starijoj braći za sve što su ga naučili tokom prethodnih deset godina!

Momak iz Tivta odrastao je uz Filipovića, Prlainovića, Aleksića, Pijetloviće i ostatak tima, a kako sam tvrdi – učio je od najboljih!

”Ovo, pre svega, dugujem ovoj sedmorici koji su danas odigrali poslednji meč u njihovim reprezentativnim karijerama. Tokom ovih deset godina koje sam proveo sa njima, bili su mi kao starija braća i očevi. Sve dugujem njima i hvala im na svemu. Učio sam od najboljih. I samo još jedna stvar… Hoće neko na vaterpolo?”, ispričao je Dušan Mandić odmah nakon meča.

Nakon meča u kom su stigli do zlatne medalje kojom su potvrdili dominaciju u vaterpolo svetu govorili su i selektor Dejan Savić i jedan od igrača koji završava karijeru u nacionalnom timu Andrija Prlainović. Nije im bilo lako da išta kažu u ovakvom trenutku.

Momci, hvala za drugo olimpijsko zlato u nizu.

 Izvor:nasahercegovina.info