XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava 28. kola

Pred nama je 28. kolo u Preijer ligi. Kolo bar u najavi djeluje kao teško za igrače Fantazija a vidjećemo kakvo će biti.

MOJA EKIPA

Prvo da se kratko osvrnem na prošlo kolo. Sakupio sam 86 bodova i napredovao nekih 35 hiljada te sam ušao u 125 hiljada u svijetu. De Brujne mi je bio kapiten a donio je 16 bodova na dva meča. Imao sam i Kejna sa 19 a značajne bodove dobio sam i od Kresvela i Martineza dok je Lingard mogao više da je gol dao iz penala a ne tako što je naletio na odbijenu loptu. Nisam imao Brunu što je bio rizik ali ne žalim ni najmanje. Dao je gol ne radi svoje briljantne igre nego manjka inteligencije Gabrijela Žesusa.

Što se tuče ovog kola, već sam vodio računa o narednom. Iz ove perspektive, ja imam devet igrača za naredno okrnjeno kolo s tim što se još ne zna da li će Griliš sigurno igrati. U ovom kolu išao sam -4 i ubacio igrače koji će imati sledeće kolo. Izvadio sam Mija i Mičela a ubacio Laselsa i Targeta. 

Za mene bi bilo idealno da Njukasl i Vila odigraju 0-0 jer bih imao CS trojice igrača s obzirom da imam Laselsa, Martineza i Targeta. Čak i jedni da ne prime gol, biće okej. Krsvel i Dalas idu na Junajted odnosno Čelsi. Realno tu neće biti spektakla od bodova ali bar igraju a imaju i sledeće kolo. Diaš protiv Fulama bi trebao donijeti CS ako bude igrao.

Vezni red je okrnjen. Griliš i dalje nije spreman a Lingard ne može igrati protiv Junajteda jer je na pozajici tako da sam osuđen na vezni red sa Rafinjom, Sterlingom i De Brujneom. Rafinja će igrati protiv Čelsija pa šta napravi a ima i sledeće kolo. Sterling nije igrao protiv Sautemptona pa je realno da sad igra a De Brune je izašao 20 minuta prije kraja i nekako očekujem da će sad igrati a da će početi sa klupe u LŠ.

Napad mi čine Bamford i Kejn. Bamford šta napravi bukvalno a Kejn redovno daje golove Arsenalu. Međutim, zaradio je povredu neku protiv Dinama i sad je upitan. S obzirom da je derbi, mislim da će igrati a realno može ga odmoriti u revanšu jer ne vidim kojom magijom Dinamo može okrenuti 2-0 iz prve utakmice.

Kao što možete vidjeti kolo je zaista teško. Ja generalno u naredna dva kola imam za cilj da ne padnem previše a nešto nisam siguran da mogu neki skok napraviti.

IZBOR KAPITENA

Koliko je takvo da nema izrazitih penala sa kapitenom. Nekako najlogičnije je De Brujenu dati kapitenskutraku jer bi trebao igrati a igra u najboljem timu u ligi. Meni će biti kapiten. Sigurniji je Sterling što se igranja tiče ali ne mogu trošiti nerve na to da mi on bude kapiten.

Kejn iako je upitan, svakako je dobra opcija. Kažem opet, vjerujem da će igrati a Arsenalu daje redovno kolove. Čak i Son tu može neku bar asistenciju upisati. Bruno po meni neće imati neku eksploziju i više može imati bodove po principu prošlog kola i gola iz penala.

Lester igra sa Šefildom ali baš su blijedi da bi išli sa nekim od njih. Jedino neka ludost pa da vam neko iz defanzive bude kapiten. Liverpulovce bih precrtao kao opcije. Čak ako ste dovoljno hrabri i ludi, probati sa Martinezom kao kapitenom.

BITNE NAPOMENE

-Vila i Everton svoj meč bi mogli nadoknaditi u 30. kolu. Bilo je riječi da će ga sada nadoknaditi ali ipak od toga nema ništa.

-Lingard neće više izvoditi penale što nije dobro mada realno neće Vest Hem ni imati mnogo penala.

-Ako se bojite Liverpulove neke eksplozije a želite se jeftino pokriti, Žota je vjerovatno najbolja opcija jer se ne isplati imati Salaha i Manea.

To bi bilo to za ovu najavu. Srećno svima!