XS
SM
MD
LG
22.01.2021 Predrag Maravić

Vojčani očekuju pobedu

KK Vojka - foto: arhiva kluba

Posle skoro dva meseca pauze, predstojećeg vikenda igraju se prvenstvene košarkaške utakmice u ligama na teritoriji KS Vojvodine. U subotu, 23. januara u Vojki u okviru 10. kola Druga RL Sever - grupa C košarkaši Vojke dočekuju Sloven iz Rume.

Preostala dva susreta ovog kola su odložena zbog corona virusa. Vojčani se nalaze na šestom mestu table bez ijednog trijumfa, dok su Rumljani drugoplasirani na tabeli uz 100% učinak, sa dva meča manje od lidera Jadrana.

Trener i predsednik kluba Predrag Dudić

Košarkaši Vojke vredno treniraju i očekuju bolje igre i pobede u nastavku prvenstva. Mladi trener i predsednik košarkaškog kluba Vojka dvadestsedmogodišnji Predrag Dudić ističe:  - Imali smo puno problema tokom jeseni u igračkom kadru, povređenih i zaraženih igrača, bez treninga i zbog toga svih šest poraza. Pojačali smo klub sa nekoliko novih i iskusnih igrača, vredno treniramo, odigrali smo nekoliko prijateljskih utakmica i spremni dočekujemo Rumljane i želimo prvu pobedu ove sezone. Šteta je što nema navijača u našoj dvorani, a mi ćemo se potruditi da ih obradujemo prvom pobedom u sezoni. Drago nam je što vaš portal dolazi da isprati našu utakmicu, očekujemo pobedu i želimo da se u što boljem svetlu predstavimo široj košarkaškoj javnosti u Srbiji i svetu - rekao je Predrag Dudić.

Utakmica se igra u školskoj dvorani u Vojki, u subotu u 18 časova.

Tekst i foto: Predrag Maravić


Vojka 51 : 71 Ru koš
Sloven 89 : 72 Šimanovci
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Sloven 10 9 1 19
2 Jadran 10 7 3 17
3 Ru koš 10 7 3 17
4 Šimanovci 10 4 6 14
5 Partizan 10 3 7 13
6 Vojka 10 0 10 10