XS
SM
MD
LG

Čaba Silađi gost u drugoj epizodi Olimpijskog podkasta

Foto: Jovan Simić/OKS

Emitovana je druga epizoda "Olimpijskog podkasta" u kojoj je gostovao plivač Čaba Silađi. Silađi je sa gledaocima podelio malo poznate priče o početku svoje karijere i pružio sjajan uvid gledaocima u to kako izgleda život vrhunskog sportiste i olimpijca.

Silađi se dotakao i učešća na prethodna tri izdanja Olimpijskih igara u Pekingu, Londonu i Riju i u razgovoru preneo atmosferu koja okružuje najveću svetsku smotru vrhunskih sportista. Silađi će u Tokiju četvrti put nastupiti na Olimpijskim igrama.

Srpski olimpijac takođe je sa svim gledaocima podelio i svoje iskustvo balansiranja između profesionalnim bavljenja sportom i obrazovanja. Silađi je diplomirao na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu, što sa ponosom ističe i napominje da je jako bitno da svako ko se bavi profesionalnim sportom bude i obrazovan.

"Olimpijski podkast" je nova forma emisije koju je Olimpijski komitet Srbije pokrenuo zajedno sa dugogodišnjim partnerom, Vojvođanskom bankom. Kroz jednosatne razgovore sa našim olimpijcima koji će nas predstavljati u Tokiju, svi navijači olimpijskog tima Srbije moći će da bolje upoznaju naše sportiste i da dobiju uvid u to kako izgleda priprema za odlazak na OI, kao i samo učešće na njima.

Razgovore sa našim olimpijcima u olimpijskom studiju vodi sportski novinar Miloš Šaranović.