XS
SM
MD
LG

Fantazi: Pregled 12. i najava 13. kola

Moji bodovi u 12. kolu

Iza nas je novo Fantazi kolo a uskoro je pred nama i novo pa ćemo odraditi ''dva u jedan'' prvi put u sezoni.

PREGLED 12. KOLA

MOJA EKIPA

Ja sam skupio mizernih 39 bodova i nazadovao sam 700 hiljada mjesta. A sve je bilo još i okej do Lestera. Bila mi je velika dilema ko će mi biti kapiten. Išao sam sledećom logikom. Salah možda neće biti starter za Liverpul jer im slijedi Totenhem. Son neće biti dvocifren sigurnoa a i KDB teško. Vernera nisam htio jer nemam nerava da ga trpim sa trakom. Odluka je pala na Bamforda. Meč počeo sjajno jer je izborio penal. Ali to je bilo sve. iMao je još jedan sjajan šut iz okreta ali ga je Bijelsa izveo na 20ak minuta do kraja. Realno, Son je donio bod više od njega, Salah četiri više a Verner i KDB manje. U suštini to je ispalo okej oko izbora ali je problem bio sa izmjenama. Koliko je kolo nenormalno bilo govori sledeći podatak. Umjesto Medisona, stavio sam Sona. Sasvim logična izmjena. A onda Medison donese skoro 20 bodova u kolu. Ali dobro, Fantazi je maraton i samo najuporniji mogu uspjeti.

Od igrača koji su mi donijeli bodove, nemam ih puno za izdvojiti. Faktički, samo trojica su mi donijeli bodove. Salah je dao gol a Son i Bamford su imali po asistenciju i to je bilo sve. Ukratko, mučno kolo.

NAJAVA 13. KOLA

MOJA EKIPA

Ja nisam ništa još mijenjao. Računajte da ovo kucam u nedelju veče. Beljerina ću vaditi samo ćemo vidjeti ko ulazi. Razmišljam i o Martinezu umjesto Mendija. Svakako taj potez radim skoro ali možda ga odgodim. Vulvsi bez Himeneza teško mogu dati gol a i Frenki će vjerovatno kritikovati odbranu radi loše igre protiv Evertona. Ono što je sigurno, Čilvel i Dalas su mi tu pa koliko donesu.

Vezni red je kritičan ali bar znam ko će mi biti kapiten. Ako Pep ostavio De Brujnea na klupi protiv VBA, onda neka padam. Jednostavno mi mora biti kapiten. Son i Salah idu jedan na drugoga i tu ne očekujem ništa a Vord-Praus je čak i kritičan. Može uraditi nešto protiv Arsenala ali možda ga promijenim ukoliko odličim ostaviti Mendija.

Napad je takav kakav jeste. Verner, Bamford i Vilson. Očekujem golove na meču Lidsa i Njukasla a samim tim i bodove od njih. Od Vernera sam digao ruke i još je tu samo spletom nesrećnih okolnosti. Mada, možda probam promijeniti to. 

Svakako idem -4. Jedna je izmjena neko umjesto Beljerina a druga će biti jedna od sledeće tri varijante. Neko umjesto Prausa, neko umjesto Vernera ili Martinez umjesto Mendija. Ova treća je najmanje vjerovatna.

IZBOR KAPITENA

Ako imate Sitijevce, stavite ih za kapitena i to je to. Jeste svakako rizično radi rotacije ali prosto KDB se nameće kao idealna opcija a nešto manje dobra Žesus ili Sterling. Aguero ni sam ne zna da li će igrati.

Sa derbija ne bih nikoga stavljao. Sa Čelsijem isto išao ne bih jer su u slabijoj formi a od ostalih opcija svakako bih probao sa recimo Vardijem ili Brunom.

NAPOMENE

-Prošle sezone Ejbraham je dao tri gola Vulvsima u gostima a nije nerealno da bude starter sada.

-Siti je dobio zadnjih 14 mečeva sa VBA a zadnji put ih nisu dobili prije devet godina. Zadnji put ih nisu kući dobili prije 15 godina. Sve govori da je malo jedan Sitijevac u ovom kolu.

-Možda ne liče na takve ekipe ali u poslednjih šest mečeva Vest Hem i Palas su igrali barem GG.

-El Gazi je šutirao penal za Vilu protiv Vulvsa a vidjećemo šta će biti u narednim situacijama.

-U poslednjih osam susreta Fulama i Brajtona, bilo je najmanje bar tri gola tako da bi valjalo probati sa ofanzivom. Rid se sve više nameće a Mitar je očito u drugom planu.

-Liverpul i Totenhem su znali igrati na golove ali ovaj derbi vuče na to da ih nećemo mnogo vidjeti i da će Murinjo igrati na 0-0.

To je to za ovaj put. Ušli smo polako u ludi ritam pa ko preživi narednih 20ak dana, i bude u dobroj poziciji, imaće vjerovatno i kraj sezone uspješan.