XS
SM
MD
LG

Efikasno kolo, Piterboro se osamio na vrhu

Foto: Twitter

Večeras je odigrano 11. kolo u engleskoj Ligi 1. Pireboro je upisao novi trijumf te su se osamili na vrhu.

Tim Darena Fergusona gostovao je Bristol Roversima. Na kraju su slavili sa 2-0 a strijelci su bili Tejlor i Batler. Portsmut je u ogsitma savladao ekipu Linkolna sa 3-1. Poveli su sa dva gola Markisa i jednim golom Kartisa sa 3-0 da bi Huper samo ublažio poraz svog tima.

Sanderlend je sa 2-1 savladao ekipu Ipsviča. Vajk je doveo svoj tim u vodstvo da bi izjednačio Larkester. Pobjedu Sanderlendu, donio je Lidbiter iz penala. Fantastičan meč odigrali su timovi bivših saigrača, Bojera i Bartona. na kraju je Čarlton sa 3-2 salvio protiv Flitvuda. Pjurington i Vašington donijeli su domaćima 2-0. Međutim, sa dva gola Evans do poluvremena donosi gostima izjednačenje. Pobjedu Čarltonu donio je svojim drugim golom Vašington.

U ostalim susretima postignuti su sledeći rezultati. Na povratku na svoj stadion, Vimbldon je odigrao 2-2 Donkasterom. Nortempton i MK Donsi odigrali su 0-0 a Šruzburi i Barton odigrali su 1-1.Oksford je savladao Ročdejl sa 3-1 a Plimut Svindona sa 4-2. Blekpul je savladao Vigan sa 1-0 a istim rezultatom Džilingem je slavio kod Kura.

Prvi je Piterboro sa 25 bodova dok po 22 imaju Ipsvič, Donkaster i Hal. Na dnu su Šruzburi, Barton i Vigan sa po sedam bodova.