XS
SM
MD
LG

Njuport opet slavio u završnici, Bolton nastavio da se bruka

Foto: Newport

Ovog vikenda odigrano je deseto kolo u Ligi 2. Prvoplasirani tim je povećao prednost a Bolton je doživio debakl.

Njuport je sa 2-1 savladao Herogejta. Ejmond je doveo Njuport u vodstvo da bi Smit donio izjednačenje gostima, iako je Falkingem dobio drugi žut. U završnici susreta, Kuper je donio pobjedu Velšanima u 88. minuti. Prednost na prvom mjestu Velšani su povećali jer je Kembridž kiksao. Kembridž je poveo golom Ajronsajda kod Kraulija ali je Krauli preokretom slavio sa 2-1 a strijelci su bili Voters i Nikols.

Bolton nastavlja sa brukanjem. Na gostovanju kod Lejton Orijenta, izgubili su sa velikih 4-0. Strijelci su bili Džonson, Mekanuf, Viliamson i Klej. Morkamb se vratio pobjedama nakon par kola. Savladali su Tranmer sa 1-0 u gostima a strijelac je bio Filips iz penala. Salford Pola Skolsa savladao je Oldem sa 2-0  a strijelci su bili Vilson i Hanter.

U ostalim susretima, postignuti su sledeći rezultati. Berou je savladao Bradford sa 1-0 a Eksiter Karlajla istim rezultatom. Port Vejl je savladao Sautenda sa 2-0. Mensfild i Volsol odigrali su 1-1. Čeltenam je sa 2-1 savladao Forest Grin. Stivenejdž i Grimzbi odigrali su 0-0.

Njuport je prvi sa 25 bodova dok je Kembridž drugi sa 20 bodova a Čeltenam, Eksiter i Port Vejl imaju po 19. Skantorp ima četiri boda na dnu dok je Sautend poslednji sa dva boda.