XS
SM
MD
LG

Trstenički kuglaši remizirali sa beograđanima

Jedna od kuglaških utakmica

Vratio se borbeni duh među mlade trsteničane. Izuzetnom igrom u Beogradu kuglaši trsteničke Prve petoletke iznenadili su favorizovanu ekipu Partizan i ovaj duel završen je nerešenim rezultatom 4:4 (3507:3528) oborenih čunjeva i tako su upisali prve, ali za opstanak važne bodove.

Zbog manjeg broja oborenih čunjeva izostala je pobeda, ovaj rezultat je ujedno i klubski rekord a četiri trstenička kuglaša pobedili su svoje protivnike, tri igrača su srušila vise od 600 čunjeva.

Lazar Đorđević oborio je 620 čunjeva i odigrao lični record. Mladi Ilija Jevremović oborio je 619 čunjeva, dok je mladi trener ekipe Marko Nikolić oborio 601 čunj.

Igrači Partizana podcenili su trsteničane što im se osvetilo a među mlade trsteničane vratio se borbeni duh, ovo je još veći uspeh jer su kuglaši Prve petoletke imali samo jedan trening u Kragujevcu, jer je Sportski centar dve nedelje u karantinu zbog situacije sa korona virusom.

Trsteničani naredno kolo kuglaju sa ekipom Apatina i očekuju nove bodove, uz očekivanja da će se ostvariti obećanje pomoćnika predsednika Opštine Trstenik Nenada Smiljkovića, da će Trstenik uskoro dobiti novu kuglanu za ovaj tip takmičenja, jer ovi momci to odavno zaslužuju, saznajemo od predsednika KK Prva petoletka Ivana Trošiča.

Na prvom KUP-u gradova održanom u Vrbasu Kristina Trošić osvojila je svoju prvu zlatnu medalju u sezoni 2020-2021 godine, ona je oborila 525 čunjeva, dok su kuglaši Prve petoletke Ilija Jevremović i Bogdan Trailović osvojili treće mesto sa 551 oborenih čunjeva, odnosno četvrto mesto sa oborenih 531 čunjeva i tako upisali važne bodove za završni KUP Srbije, dodaje na kraju Ivan Trošić.