XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava drugog kola

Moja ekipa za drugo kolo

Pred nama je drugo kolo Premijer lige a samim tim pred nama su i nova Fantazi uzbuđenja. 

MOJA EKIPA

Ja sam napravio dvije izmjene za ovo kolo. Najavio sam da ću ubaciti Dalasa i ubacio sam ga umjesto Salibe. Druga izmjena jeste Dinj umjesto Van Dajka. Everton djeluje čvrsto, ima jako dobre naredne tri utakmice a Liverpulu slijede dva derbija. Uz to, Dinj je ofanzivan a košta manje. 

Što se tiče nekih očekivanja, krećemo od odbrane. Ramsdejl protiv Aston Vile bi mogao nahvatati CS. Ista očekivanja imam od Dalasa protiv Fulama i Dinja protiv Vest Broma. Uz to, obojica su ofanzivni pa možda bude bodova i u tom dijelu. Lasels protiv Brajtona i Sujunču protiv Barnlija takođe mogu uzeti po CS tako da imam dobra očekivanja od odbrane i nadam se da će bar tri CS biti mojih igrača.

Vezni red je sada baš jak. De Brujne sada ima utakmicu. Siti se istini za volju obično muči u gostima sa Vulverhemptonom ali KDB uvijek može neku asistenciju imati tako da se isplati. A i svakako je tu dugoročno. Salah igra protiv Čelsija i iskreno ne očekujem ništa ali naravno da se takav igrač drži u igri. Od Obamejanga očekujem dosta i on mi je opet kapiten. Prosto, Arsenal djeluje dobro a Vest Hem očajno i morao bi tu Auba dobar posao uraditi. Od Sučeka ne očekujem ništa ali sigurno će igrati. A ko zna, Arsenalu nije nemoguće i da da neki gol nakon kornera.

Napad nisam mijenjao. Vilson realno može Brajtonu dati gol a vidi se da se dobro uklopio u Njukasl i da je raspoložen. Verner je rovit ali neću da pucam izmjenu nepotrebno. Čak i da ne igra protiv Liverpula, povreda nije strašna i igraće sledeće kolo.

IZBOR KAPITENA

Ovo kolo ima nekoliko opcija. Ja idem sa Obamejangom a rekao sam već zašto. Arsenal dobar, Vest Hem očajan a još Auba veznjak. 

Ne bih išao sa igračima Čelsija, Liverpula i Salaha. Od Junajtedovaca bih eventualno Marsijalu dao kapitensku traku jer je Bruno tek stigao pošto mu se žena porađala i vjerovatno neće biti na top nivou na startu. 

Od ostalih opcija, Ričarlison se nameće kao sasvim dobra opcija a tu je naravno i Vardi. Ako želite rizik, Kalum Vilson je potez ludaka.

PREDLOŽENI IGRAČI

-Prvi prijedlog je igrač kojeg sam i sam ubacio. Dalas košta 4,5 miliona i meni će vjerovatno i neko vrijeme biti tu. Svakako, odlična opcija za ovo kolo.

-Drugi prijedlog takođe dolazi iz Lidsa. Patrik Bamfort neće dugoročno biti dobra opcija ali ovo kolo vrijedi probati sa njim.

-Vrijedi probati sa Tajronom Mingsom. Nekako duel Vile i Šefilda baš miriše na 0-0 tako da se isplati na jedno kolo probati sa njim.

To je to za najavu kola. Ja se nadam da ću imati nekih 65 bodova bar a vidjećemo šta će na kraju biti.