XS
SM
MD
LG

Kraljevo - Otvoren novi hram stonog tenisa

Unutrašnjost Nove hale za stoni tenis

U naselju Zmajevac nadomak Kraljeva, na udaljenosti 3,8 kilometara od centra grada, otvorena je nova hala koja je namenjena za stoni tenis. Prostorija je veličine 130 kvadrata i opremljena je novim stolovima, specijalnom podlogom, maksimalnom rasvetom i za zimski period parnim grejanjem.

- Sve je učinjeno da se svi oni kojima je ovaj spot u duši prijatno osećaju i imaju maksimalne uslove za igru. Uradili smo da to bude pristupačno i takmičarskim ekipama i pojedincima rekreativcima - kaže vlasnik ovog objekta Marko Matović.

Na otvaranju pored rekreativaca koji su godinama igrali u prostoriji koja je nadomak ove hale, prisustvom i igrom uveličali su i stonoteniseri Prve petoletke iz Trstenika na čelu sa trenerom Radovanom Žunjaninom velemajstorom ovog sporta.

Snimak obe ekipe na otvaranju. Žunjanin i Matović drugi i treći s leva

Tom prilikom odigran je i revijalni meč između ekipe domaćina i gostiju iz Trstenika. Posle susreta svi igrači bili su puni hvale na uslove koje pruža ovaj novootvoreni hram stonog tenisa

Ekipa Prve petoletke Foto: Stole

- Bili smo iznenađeni izgledom i funkcionalnošću ovog objekta. Prijatno smo se osećali i uvek ćemo biti biti spremni da ponovo dođemo kada nas Marko pozove - kazuje svoje utiske Žunjanin.

Hala se nalazi u dvorištu porodične kuće Matovića koja će, svakako, od sada biti stecište okupljanja ljubitelja ovog lepog i dinamičnog sporta. Termin se može zakazivati na telefon 063 774 25 98.