XS
SM
MD
LG

Loptom kroz Aranđelovac

U nedelju su završene prve ovogodišnje moto kros  trke  na stazi Globare kod Kruševca. Ovo takmičenje je bodovano za Šampionat Istočne Evrope i Šampionat Srbije. 

Đorđe Čolović,  uzdanica moto kluba „Dijamant“, u disciplini moto kros je ostvario odlične rezultate, drugo mesto u Šamponatu Srbije i peto mesto u Istočno Evropskom šampionatu (Šampionat Balkana) u klasi MX2 u izuzetno jakoj konkurenciji (22 takmičara). Po izuzetno toplom i sparnom vremenu i po raskvašenoj stazi (po pravilniku takmičenja staza se poliva vodom pre početka takmičenja), Đorđe je veoma dobro startovao i od  samog početka trke je pravio odlična prolazna vremena po krugovima. Tokom trke je sigurno osvajao poziciju po poziciju i kroz cilj prošao kao drugoplasirani takmičar.
Trku je posmatralo oko 3.500 gledalaca (neuporedivo manje nego prethodnih godina), poštujući socijalnu distancu i ostale mere preporučene usled  pandemije koronavirusa.

Aktuelni šampion Prve lige Zapad, drugi tim ŽRK Bekamenta Bukovičke Banje, nakon ukidanja vanrednog stanja u iščekivanju početka nastavka sezone, do koga nije došlo, radili su najpre individualne treninge na sticanju snage, a potom i grupne. Drugi tim, koga vode iskusni treneri Marija Kuharović i Zvonko Paunović, koji je nedavno dobio priznanje za najboljeg juniorskog trenera u 2019. godini, rasadnik je talenata, i pored toga što je u rukometu manjak devojčica.

U vikendu za nama karatisti KK Knjaz nastupili su u Čačku  na Prvenstvu Srbije za poletarce pionire i nade. Nina Dragićević i Sara Popović osvojile su zlatne medalje, srebro je pripalo Ivani Preković, a bronze Dušanu Prekoviću, Luki El Samer Stepanoviću, Iliji Đuriću, Stefanu Radivojeviću i Mini Obradović.