XS
SM
MD
LG

Real dovodi Kamavingu

Nije tajna da je Eduardo Kamavinga velika želja madridskog Reala.

Mladi Francuz je svojim partijama u dresu Renu skrenuo pažnju velikog broja klubova, ima samo 17 godina i za manje od jedne sezone postao je jedan od ključnih igrača kluba sa "Roažon parka", koji će imati priliku da igra i Ligu šampiona naredne sezone.

Nisu njegove igre promakle najvećim evropskim klubovima, pa tako ni "kraljevskom", koji je ozbiljno zagrizao za mladog fudbalera porijeklom iz Angole.

Kako "Marka" tvrdi, da nije pandemije, madridski Real bi već imao potpisanu saradnju sa Kamavingom.

Ovako, zbog prekida sezone, Real će morati da proda nekoliko igrača kako bi sakupio novac za njegovo angažovanje, jer je izvjesno da će prekid sezone ostaviti danak i na "Santijago Bernabeu".

Nije otpisano u potpunosti da ga Real ipak angažuje ovog ljeta, ali je sve jasnije da bi transfer bio već realizovan da je sve išlo svojim tokom.

Real je prethodnih godina umio i van prijelaznih rokova da završava poslove, posebno oko mladih igrača, čini se da bi to i sada bio slučaj.

Ovako, ostaje im da pokušaju da ga angažuju tokom ljeta, nakon što prodaju nekolicinu prvotimaca, ali jedno je čini se sigurno, sudbina mladog fudbalera je vezana za Real, ostaje da se vidi da li će sarađivati već od naredne sezone ili će Madriđani možda sačekati još godinu dana.

Izvor: sportske. net