XS
SM
MD
LG

Košti kriva doktorica

Dijego Košta

O čuvenoj doktorki Marijani Kovačević ne zna se previše, jer jako mali broj fudbalera priča u javnosti o terapiji kod nje.

Dijego Kosta je šest godina posle posete doktorki progovorio na tu temu i to nije imao lepe reči.

Pred čuveno finale Lige šampiona iz 2014. godine između Reala i Atletika više se pričalo o čudu zvanom oporavak Dijega Koste, nego o samom meču!

Napadač Atletika zbog povrede bio je otpisan za finalni meč, ali je njegov dolazak kod Marijane Kovačević doneo pravo malo čudo. Kosta se oporavio i počeo završni meč LŠ. Međutim, već u 9. minutu hramljući je napustio teren. O tome je za "Marku" nedavno samo kratko rekao.

 - Kajem se što sam prihvatio neispitanu metodu lečenja i otišao kod doktorke - glasila je izjava Koste koju je i pojasnio ovih dana u razgovoru za ESPN.

- Bilo je raznih priča o tom tretmanu konjskom placentom, ali se dosta tu i lagalo. Tačno je da sam išao na te terapije, a doktorka je dok sam bio na elektrošokovima popušila dve cigarete. Imao sam dva tretmana od po dva sata.

To je prema rečima Brazilca u prvom momentu dalo efekta.

- Pre tog me je strašno boleo mišić, a posle terapije nisam osećao nikakav bol. Onda se desio jedan od najtužnijih momenata u mojoj karijeri. Pre nego što sam i istrčao na teren u finalu LŠ osetio sam neki grč kada sam poskočio. Probao sam da igram, ali nisam mogao. Bolje bi bilo da nisam probao niti išao na terapiju, jer bi ostavio mesto nekom od saigrača - naknadno će Kosta.

 Španski mediji podsećaju da od tog momenta karijera napadača Atletika kreće nizbrdo, ređaju mu se povrede i nikada više nije dostigao formu od pre. Naravno, najlakše je naći opravdanje na tuđoj adresi..

Izvor: Kurir