XS
SM
MD
LG

Luka iz karantina

Srpski fudbaler Luka Jović javio se iz karantina i poslao poruku javnosti u Srbiji.

Jović provodi vreme u društvu i igra popularnu igricu.

"Ćao svima. Kao što vidite mi smo u karantinu. Vreme provodimo igrajući FIFA-u. Nadam se da ste dobro. Ostanite kod kuća, ne dovodite vaše bližnje u opasnost. Nadam se da ćemo se što pre videti napolju. Veliki pozdrav za sve".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sta vi radite u karantinu? #stayathome #hometeam @adidas

Објава коју дели Luka Jovic (@lukajovic) дана 25. Мар 2020. у 1:42 PDT

Luka Jović je prethodnih dana bio u žiži javnosti pošto nije poštovao mere samoizolacije nakon što je došao iz Španije. Zbog toga je dobio i krivičnu prijavu.

Fudbaler Reala je stigao u Beograd kako bi proslavio rođendan devojke Sofije Milošević, a zatim su oboje obelodanili da će postati roditelji.

Jović je zatim poslao javno izvinjenje.

"S obzirom da je stanje u našoj zemlji jako teško, nezapamćeno u poslednje vreme, moram da se oglasim i dam podršku svom narodu. Prvenstveno, jako mi je krivo što sam ja glavna tema ovih dana i što se konstantno piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i svim medicinskim radnicima. Dok sam boravio u Španiji bio sam negativan na COVID-19 i odlučio sam da doputujem u Srbiju i pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice u saglasnosti sa čelnicima mog kluba. Kada sam sleteo u Srbiju još jednom sam testiran i bio negativan na koronavirus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali tačne instrukcije kako treba da se ponašam u samoizolaciji. U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bih mogao da nabavim potrebne namirnice, što nije slučaj ovde. Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugrozio i nadam se da ćemo zajedno uspeti da prebrodimo sve ovo", napisao je Jović.

Kurir sport