XS
SM
MD
LG

OG spao na dva igrača – Ceb najavio odlazak

Izvor: RUR Esports

OG nastavlja da rastužuje svoje navijače! Treći dan zaredom, stigla nam je treća tužna vest. Nakon što je Ana potvrdio da će propustiti ostatak sezone i nakon što je JerAx završio svoju karijeru, Sebestien ”ceb” Debs je odlučio da se povuče iz aktivnog sastava i preuzme neke drugu ulogu u organizaciji.

Još jedan dvostruki osvajač Internationala je odlučio da napusti najbolju Dota 2 petorku svih vremena. Finale koje smo gledali u avgustu 2019. godine, će vrlo verovatno biti i poslednji put kada smo gledali tu petorku u akciji.

Za razliku od JerAx-a, Ceb nije isključio šansu da se vrati igračkoj karijeri i dodao je da odluka da postane trener ne znači da se kompletno penzionisao. ”Ne želim da ovo zvuči kao da sam sigurno penzionisao, ali je vrlo moguće da će biti tako. Obožavam iznenađenja koja nas čekaju u životu i zato ostavljam sva vrata otvorena”, rekao je Ceb.

Nije prvi put da se N0tail nalazi u ovoj situaciji, pa znamo da nikada ne treba isključimo OG iz konkurencije. Pred njima je težak zadatak, ali ne i nemoguć. U svakom slučaju, iako Ceb neće igrati, biće tu da pomogne ekipi da se plasira na ovogodišnji International.