XS
SM
MD
LG

Loptom kroz Aranđelovac

Sportski savez Aranđelovac , STAR liga, SRC Šumadija i Stonoteniski klub Aranđelovac, u nedelju 26. januara, u velikoj hali SRC Šumadija organizuju „Prvi STAR Kup Aranđelovca“ u stonom tenisu, a do sada je prijavljeno 56 igrača, koji će konkurisati za pobednika turnira. U okviru programa biće upriličena i dodele priznanja najuspešnijim pojedincima i ekipama druge sezone Prve STAR lige i prve sezone Druge STAR lige.

Prijavljivanje takmičara je do petka 24. januara, do 12 sati, putem viber grupe STAR lige, fejsbuk strane STAR lige ili na telefon 069/113-13-93. Izvlačenje parova je sutradan u 18 sati, a takmičenje počinje u nedelju u 10 časova, u 13 sati je svečano proglašenje pobednika i uručenje priznanja za pobednike liga, a u 14:30 će biti uručena priznanja prvoplasiranim stonoteniserima. Pehare i medalje pobednicima liga u pojedinačnoj , ekipnoj i dubl konkurenciji uručiće Predsednik Stonoteniskog saveza Srbije i proslavljeni reprezentativac Aleksandar Karakašević kao i predstavnici Opštine Aranđelovac i Sportskog saveza Aranđelovca.

Prvo takmičenje u kalendaru Karate federacije Srbije je „Sretenje“, koje u godini jubileja 20 godina od osnivanja, organizuje Karate klub Aranđelovac 1.februara u SRC Šumadija. Za prvo, drugo i treće mesto obezbeđene su medalje, a za prve tri ekipe u ukupnom plasmanu pehari, kao i za najboljeg takmičara i takmičarku. Potrebno je da klubovi svoje takmičare prijave najkasnije do 31.januara, preko www.sportdata.org.

Za ljubitelje rukometa, verne Šamotere, kao i poštovaoce nekadašnjeg kapitena i lidera rukometne reprezentacije Momira Ilića, u utorak je u SRC Šumadija upriličen pravi praznik rukometa. Drugi tim mađarskog „Telekom Veszprema“ koga sa trenerske klupe vodi proslavljeni Aranđelovčanin,  a koji se nalazi na pripremama u Aranđelovcu, bio je protivnik „Šamotu“ u prijateljskoj utakmici u kojoj je rezultat bio u drugom planu. Priznanja pre početka utakmice dobili su Momir Ilić, Dule Mirjanić za doprinos rukometu i Aleksandar Stefanović kao najverniji navijač „Šamota“.