XS
SM
MD
LG

Turnir mali fudbal ,,Kačarevo 2019,, Ekipe Marko Pan i KMF Konjarnik po planu

U četvrtfinaliu turnira u Kačarevu viđene su kvalitetne i neizvesne borbe pred punom halom gde je bilo prisutno 500 gledalaca. U prvoj utakmici između dve Kačarevačke ekipe slavili su fudbaleri Marko Pan koji su golovima Nemanje Zlatkovića i Perišića stigli do pobede, a Anđelović je uspeo da izjednači, ali to nije bilo dovoljno da izbegnu porazi pored dobre igre braće Pešovske, Šalipurovića i Basarića.. Sigurne igru pružili su Pančevci ekipe Farbare Lane kolor koji su od prvog minuta imali incijativu i na kraju ubedljivo pobedili istakao se dvostruki strelac Trojanović. Utakmica večeri bila je između KMF Konjarnik i KMF Dinamo gde su Pančevci posle desetak minuta igre ostali bez povređenog Đukanovića i sa trojicom igrača uspevali da čuvaju svoj gol, gde se istakao golman Željko Jaćimović koji je čak uspeo i da postigne jedan od najlepših golova na turniru. Ekipa iz Beograda uspela je da stigne da pobede golovima Ljuljića i Šljukića u poslednjih šest minuta igre i da meč privedu kraju za plasman u polufinale. Odličnu partiju u timu poraženih pored golmana Željka Jaćimovića pružio je Stojan Milovac i Ivan Karanfilovski. U poslednjem meču večeri Restoran Golf (Banatsko Novo Selo) bio je bolji od ekipe Milana (Glogonj) i zabeležio visoku pobedu.

Večeras od 18 časova igraju se mečevi polufinala u kome se sastaju: Restoran Golf – KMF Konjarnik i drugi par Marko Pan – Farbara Lane kolor. Pobednici će se sastati u finalu turnira, a poraženi igraće za treće mesto.

Rezultati i strelci utakmica četvrtfinala turnira:FK Jedinstvo - Marko Pan 1:2 (Anđelović – N.Zlatković, Perišić), Farbara Lane kolor– Njuels old bojs 4:1 (Trojanović 2, Vitorović, Nedeljković – Milojkov), KMF Konjarnik- KMF Dinamo 3:2 (Janković, Ljuljić, Šljukić- Jaćimović, Karanfilovski), Restoran Golf – Milan 9:0 (Đukić 2, Milekić 2, Lukić 2, Vinka, Bajin, Ivanišević).

 

Turnir Kačarevo 2019


Viking : Forum
Indians : Kikinda
Dinamo : Kraljevićevo
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Forum 9 6 2 1 20
2 Dinamo 9 6 1 2 19
3 Kikinda 9 4 2 3 14
4 Indians 9 3 1 5 10
5 Kraljevićevo 9 2 3 4 9
6 Viking 9 1 1 7 4