XS
SM
MD
LG

Premijerno u Zrenjaninu

Sa jednog od poslednjih treniga Bečejaca

Duga prvenstvena pauza sklonila je odbojkaše Bečeja iz vidokruga sportskih dešavanja. Ali, tome je došao kraj. Predstojećeg vikenda startuje sezona drugoligaškog „severa“ i Bečejci će, ponovo, biti u žiži interesovanja.

Premijerna utakmica Bečejaca je u Zrenjaninu, gde ih dočekuje uvek opasni Proleter. Novi trener Veselin Džigurski ima nešto izmenjen sastav na raspolaganju, pa je pitanje koliko je isti uigran.

- Radili smo korektno u minulom periodu, nešto smo iskusniji u odnosu na sastav koji je igrao u minuloj sezoni i to bi trebalo da se odrazi u igri, a onda i rezultatima. Naravno, rano je davati bilo kakve prognoze, a naš cilj je da zadržimo status drugoligaša. Što se tiče utakmice u Zrenjaninu, idemo da se nadigravamo, da vidimo koliko smo uspeli da se uigramo, a od zalaganja na terenu zavisiće rezultat, razmišljanje je trenera-igrača Bečeja Veselina Džigurskog.

Podsećanja radi, više nema u sastavu Stefana Mitrovića i Alekse Marošanovića, koji zbog upisa na fakultet ne mogu da ispunjavaju klupske obaveze. Posle godinu dana pauze iz zdravstvenih razloga, vratio se Miloš Rakić, a stigao je i povratnik u matičnu sredinu Nebojša Milovac. Prave novajlije su primač Mladen Brkić iz Futoga i dizač Branislav Vojnović, koji je minule sezone nosio dres Novog Sada. Reč je o dvojici igrača iz A prvoligaškog karavana, čije će iskustvo umnogome doprineti mlađanom sastavu Bečejaca.


Bečej : Srem Eaton
Proleter : Mladost (NP)
Partizan : Kulpin
Vojvodina NS Seme 2 : Mladost (BP)
Sombor : Dunav Volley
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Kulpin 11 10 1 29
2 Bečej 10 10 0 27
3 Vojvodina NS Seme 2 11 8 3 23
4 Dunav Volley 11 7 4 23
5 Srem Eaton 11 6 5 19
6 Partizan 11 5 6 15
7 Mladost (NP) 11 3 8 10
8 Proleter 10 2 8 7
9 Mladost (BP) 11 2 9 6
10 Sombor 11 1 10 3