XS
SM
MD
LG

Održana velika NRC trka u okviru NIKE nedelje sporta

U okviru NIKE nedelje sporta održana je NRC trka na Adi Ciganliji koja je okupila veliki broj trkača. Svi ljubitelji trčanja imali su priliku da se bore za prvo mesto i osvoje vredne nagrade, ali i da dobiju sve potrebne savete o najboljim takmičarskim tehnikama za trčanje.

Na samom početku događaja, svi prijavljeni trkači odradili su zagrevanje zajedno sa profesionalnim trkačima, dok im je savete o trkačkim tehnikamadavao proslavljeni atletičar Mihail Dudaš.Za dobro raspoloženje tokom trke pobrinuo se DJ Damjan Eltek, dok su veliku pomoć takmičarima pružili i iskusni NIKE pejseri, koji su se potrudili da motivišu trkače i obezbede im uspešan završetak trke.

Prvo mesto u muškoj kategoriji osvojio je Klempić Damir koji je istrčao trku za neverovatnih 25 minuta i 5 sekundi, dok je u ženskoj kategoriji pobedu odnela Matić Vanja. Oba pobednikaosvojilasu nove NIKE Air Zoom Pegasus 36 patike za trčanje, koje su osvojili i srećni dobitnici nagradnog izvlačenja Marković Stefan i Fatić Jelena.

NIKE Air Zoom Pegasus jedne su od najpopularnijih patika za trčanje na svetu. Najnoviji model Air Zoom Pegasus 36 odlikuju mrežasti gornji deo radi poboljšane prozračnosti, tanji jezik radi udobnosti, kao i svetlo zelena nijansa patike. Novi model dostupan je u novootvorenom NIKE Shop-u u Ada Mall-u, kao i u TC Ušće i TC Promenada u Novom Sadu.